BIST8.898,92%2,11
USD34.2376%-0.13
EURO37,0712%0.19
ALTIN3.014,66%0.73
Gündem

TUSAŞ saldırısında şehitlerin kimlikleri belli oldu

TUSAŞ’ın Ankara Kahramankazan ilçesindeki tesislerine terör saldırısı düzenledi. Hain saldırıda şehit düşen 5 kişiden biri olan Zahide Güçlü Ekici ile ilgili kahreden bir detay ortaya çıktı.

Abone OlGoogle News
24 Ekim 2024 10:05

Türkiye’nin milli güvenliği açısından kritik önemdeki projeleri yürüten, savunma sanayiinin öncü kuruluşlarından Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketi’nin (TUSAŞ) Ankara’nın Kahramankazan ilçesindeki tesislerine terör saldırısında bulunuldu.

Saldırıda 5 kişi şehit olurken, 2’si ağır olmak üzere 22 kişi yaralandı. Biri kadın, iki terörist etkisiz hale getirildi.

TUSAŞ SALDIRISINDA ŞEHİTLERİN İSİMLERİ BELLİ OLDU

Terör saldırısında şehit olan 5 kişinin isimleri belli oldu. Şehitlerin isimleri şu şekilde: "TUSAŞ Makine Mühendisi Zahide Güçlü Ekici, TUSAŞ Kalite Kontrol Cengiz Coşkun, TUSAŞ çalışanı Hasan Hüseyin Cambaz, TUSAŞ Güvenlik Görevlisi Atakan Şahin Erdoğan ve Taksi şoförü Murat Arslan"

Kahramankazan’da taksiye binen iki teröristin TUSAŞ tesislerine varmadan önce sürücü Murat Arslan’ı öldürüp cenazesini bagaja koydukları belirtildi. Görüntülere göre, taksiden inen iki terörist, kapıdan çıkan TUSAŞ çalışanlarının üzerine ateş açıyor.

ZAHİDE GÜÇLÜ EKİCİ ÇİÇEK ALMAYA GİDERKEN ŞEHİT OLDU

Hain saldırıda ortaya çıkan detay Türkiye'yi bir kez daha yasa boğdu. Terör saldırısında şehit olan makine mühendisi Zahide Güçlü Ekici'nin (37) eşinin evlilik yıldönümünü kutlamak için yolladığı çiçeği teslim almak için yerleşkenin girişine gittiği, bu sırada saldırının gerçekleştiği öğrenildi.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar