BIST8.738,54%-1,13
USD34.2669%0.02
EURO36,9640%-0.18
ALTIN3.029,64%0.06
Gündem

AK Parti il ilçe kongreleri sürüyor: Şişli’de yeni bir heyecan

AK Parti'nin İstanbul genelinde başlattığı 8. Olağan İlçe Kongreleri öncesi, Şişli ilçesi büyük bir heyecanla kongre hazırlıklarına devam ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kongrelerde yenilenme vurgusu yapmasıyla, Şişli teşkilatında güçlü bir isim olarak Ayhan Topoğlu öne çıkıyor. İş dünyasındaki başarıları ve Şişli teşkilatındaki tecrübesiyle bilinen Topoğlu, ilçe başkanlığı için en güçlü adaylar arasında gösteriliyor.

Abone OlGoogle News
23 Ekim 2024 11:58

Yaklaşan kongre, yalnızca AK Parti'nin Şişli teşkilatında değil, İstanbul genelinde de büyük bir önem taşıyor. Partinin genel merkezi, tüm kongre süreçlerinde olduğu gibi, teşkilatın çeşitli kesimlerinden gelen talepleri dikkate alarak nihai kararını verecek. Şişli’de Ayhan Topoğlu ismi, kulislerde giderek daha fazla yankı bulurken, partinin İstanbul’daki kongre takvimi içinde Şişli'nin özel bir yere sahip olduğu ifade ediliyor. Kongre, sadece teşkilatın yeniden yapılandırılması açısından değil, Şişli'deki siyasi stratejilerin belirlenmesi açısından da kritik bir dönem olarak değerlendiriliyor.

Ayhan Topoğlu Kimdir?

Ayhan Topoğlu, İstanbul Şişli doğumlu olup, aslen Erzincanlı bir ailenin çocuğudur. Eğitim hayatına İstanbul’da başlayan Topoğlu, yüksek öğrenimini Amerika Utah Üniversitesi'nde başlatmış, ardından Maltepe Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun olmuştur. İş hayatında inşaat, turizm ve sağlık sektörlerinde faaliyet gösteren Topoğlu Holding'de yönetim kurulu üyesi olarak görev alan Topoğlu, özellikle Vital Fulya Sağlık Oteli ve VForYou Sağlık Turizmi Şirketi'nin yönetiminde önemli roller üstlenmiştir.

Siyasi kariyerinde ise AK Parti Şişli teşkilatında 7. Dönem Yönetim Kurulu Üyeliği ve İlçe Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulunmuş olan Topoğlu, teşkilat içinde geniş bir destek tabanına sahiptir. İngilizceye ileri düzeyde hakim olan Topoğlu, evli ve iki çocuk babasıdır. Hem iş dünyasındaki hem de siyasetteki deneyimiyle, Şişli ilçesinde güçlü bir liderlik sergileyebileceği düşünülmektedir.

AK Parti’nin yenilenme vizyonu çerçevesinde, Topoğlu’nun adaylığı, teşkilat içinde genç ve dinamik bir kadro ile hareket etme hedefleriyle uyumlu bir aday profili çiziyor. Şişli’deki gelişmeler, partililer ve kamuoyu tarafından yakından takip ediliyor.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar