BIST9.109,34%2,37
USD34.2575%0.39
EURO37,6145%-0.46
ALTIN2.921,56%0.19

Savaşlar hiç durmadı ki başlasın!

Şevki Yılmaz

Abone OlGoogle News
04 Ekim 2024 09:58

İçinizden yalnız zalimlere dokunmakla kalmayacak (gayesiz ve gayretsiz olursanız hepinizi kuşatacak) olan bir fitneden sakının (ki, bütün toplumu kasıp kavuracak savaş, şirk rejimleri (ateizm, deizm, kapitalizm vs..) fakirlik, anarşi, ahlâksızlık, (LGBT), Faiz, Fuhuş, yozlaşma, yobazlaşma (aşırılık) ruhsal ve toplumsal çalkantılar... gibi) bir felâketin sizi perişan etmesinden korkun! Biliniz ki Allah, korunma tedbirleri almayarak, emirlerine aykırı davranma suçunuza denk, size âdil ceza verme gücüne sahiptir.

(Ana Hayat ve Ana Yasamız Kur’an-ı Kerim Enfal Suresi 25. Ayeti Kerime meal ve tefsiri) İlahi ihtarına uymamanın bedellerini sadece fert, aile, toplum ve devlet olarak değil sayısı yüz milyonları aşan devasa bir ümmet olarak uzun yıllardır ödemeye devam ediyoruz!

Fiili işgal savaşlarından önce sinsice içimize sızarak, göremediğimiz mevzilerden bize saldıran ve koca devlet çınarına yuvalanarak içten içe bizi kemiren, zahiren üzerimize gelmekten korktukları için bâtıni savaş yöntemleriyle sosyokültürel, ahlaki saldırılara tevessül edenler bu saldırılarına hiç ara vermediler!

Durmaksızın devam ettiler!

Nesillerimizin ahlakını ve milli duygularını yok etmek için milletimizin Tarihiyle, Medeniyetiyle, Milli kıyafetiyle, Din ve Vatansever Âlimleriyle savaştılar!

Tarihine, medeniyetine, milli olan tüm değerlerine, din ve vatansever alimlerine sırt dönen, aşağılayan ve yok sayan bir nesil oluşturmak için savaştılar ve halen de savaşmaya devam ediyorlar.

Doğu’yu İtrail’e yem yapmak için; dün Asala bugün ise PKK isimli ermeni terör örgütünün ve uzantılarının ağına düşerek ülkesiyle savaşan teröristler hep bu çarpık, materyalist, din ve mukaddesat dışı anlayışın ürünüdür!

Ve bu Asker, Polis ve Doğulumun katillerinin siyasi uzantısı kravatlı çetelerde Milletimizin meclisinde tüm milletin aklıyla eğlenmeye diğer yandan da devam ediyorlar! Ne hazin bir tablo!

Dış şer güçler ekonomimizi işgal için faiz ve kumar yoluyla savaştılar ve savaşıyorlar!
Ailelerimizi yok etmek için içimizdeki kriptoların tuzağı İstanbul Sözleşmesi ihanetine dayalı çıkarılan örfümüze, Dinimize tamamen aykırı yasalarla bize meydan okumaya ve savaşmaya devam ediyorlar!

İşte halen önlenemeyen vicdansız kültürel ve sosyal bu gizli bâtini savaşların neticesinde; Asrımızda yeryüzünün fitne ve fesad merkezi Cani İtrail her ülkede, ilim, iktisat, siyaset, yargı ve sosyal medya alanlarında hakimiyet sağladığı için tüm devletlere ve devletçiklere kafa tutmaya, rest çekmeye ve tehdit etmeye devam ediyor!

Bu acı tablo karşısında vicdanı olan her ülke, bu haydut Devletin elçiliklerini ve NATO/ABD Şeytan Üslerini kapatmayı artık gündemine almalıdır!
Beşli Çete Şeytanlarının kardeşleri Siyonist Yahudi İtrail Devletinin önce Filistin, şimdi Lübnan ve sırasıyla devam edecek Suriye, Irak, ülkemizin güney doğu illerimizi ve en sonunda da Mukaddes Beldelerimiz Medine-i Münevvere ve Mekke-i Mükerreme’yi işgal planlarına karşı İslam’a İsyan Âlemi olarak duyarsız ve hissiz kalamayız!

Halen bu canavarı ekonomik, siyasi ve sosyal desteklerimizle Ahtapot haline dönüştürdüğümüz yetmiyormuş gibi Siyonist ve Emperyalist Katillerin bir gün bizleri de yutacağından nasıl emin olabiliriz?

“Susma! Sustukça sıra sana gelecek!” gerçeğinden farksız ve habersiz gaflet içinde siyonist mallara boykot uygulamaktan bile aciz halde kalamayız!

Hisli, duyarlı, vicdanlı olan ve izin verilse Milyonların şehadete koşacağı Arab Âleminin içindeki şuurlu Müslümanlarsa Tel Aviv’e hizmet etmeye devam eden, halkına Kral yönetimlerin esareti altında içleri kan ağlasa da tepkisiz kalamazlar!

Netice;

Dış düşmanların silahlı saldırılarıyla Bir leş olmamak için, Vatansız ve Devletsiz kalmamak için acilen birleşmeliyiz!

Din, Irk, Mezheb, Meşreb ve Parti ayırımı yapmadan yukarıda saydığımız siyasi ve ekonomik ambargolar dahil maddi ve manevi bütün gücümüzle tüm mazlumların yanında olmalıyız!
Asrımızın Kahraman Filistin Direnişçileri gibi İslami Medeniyetiyle, şanlı tarihiyle ve kahraman ecdadıyla övünen sadece Allah’ımıza kul ve Eşsiz Önderimiz Hz. Muhammed (a.s) Efendimize asker olacak İmanlı, ahlaklı Din ve Vatansever nesilleri acilen yetiştirmeliyiz!

İmani, İlmi, ahlaki, iktisadi, siyasi ve sosyal savaşları kazanmadan dış düşmanların işgalini sağlayan silahlı savaşları asla kazanamayacağımız gereği kendi Milli Eğitim, Milli Nesil, Milli Aile, Milli Ahlak, Milli Ekonomi, Milli Medya ve Milli Savunma savaşlarını mutlaka kazanmalıyız!

Allah’ımız; bu zor ve çetin İmani, İlmi, İktisadi ve Ahlaki Milli Mücadelemizde nefislerimize, Mel’un Şeytan ve avaneleri olan iç ve dış düşmanlarımıza karşı kıyamete kadar devam edecektüm zahiri ve bâtıni savaşlarımızda daim yar ve yardımcımız olsun!
Ve Yurdumuzu, Yuvalarımızı, Yurttaşlarımızı, Yavrularımızı ve hepimizi Şeytanın, şeytanlaşmış baş düşman Siyonist Yahudilerin, Emperyalistlerin ve içimizdeki mandacı masonik şer odaklarının tuzaklarından, kavli ve fiili saldırılarından, şer ve şerlerinden korusun.

Amiin

Nefsimizde, ailemizde ve ülkemizde “İslam Sözleşmesi ”nin uygulanması,Mescid-i Aksa’mızın, Osmanlıcamızın özgürlüğü ve tatil olması dileğiyle Cuma Bayramımız mübarek olsun! Amiin. Selam, sevgi ve duayla.

Şevki Yılmaz

Akit TV köşe yazarı