BIST9.687,43%0,02
USD33.971%37.6639
EURO37,7754%44.6691
ALTIN2.819,67%0.36

Öğretim yetmez! Milli Eğitime Bismillah!

Şevki Yılmaz

Abone OlGoogle News
06 Eylül 2024 11:08

Afadlarla, belalarla ve işgallerle dolu 2024 hüzün yılında okullarımız açılıyor. Allahımızın ve ailelerimizin, muallimlerimize emanet ettiği milyonlarca talebemiz için yeni Eğitim ve Öğretim yılında çalışmalarımıza ”BİSMİLLAH” diyerek dualarla başlayalım inşallah!

“(Ey Muhammed ve Ümmeti!) Her şeyi ve sürekli yoktan) Yaratan, Yaşatan ve Yöneten Rabbın olan Allah’ın adıyla oku! Ki) O (Allah) İnsanı (ana rahmine yapışıp asılı duran bir hücre topluluğu olan embriyodan) Alak’tan yaratandır.” (ve İnsanı aşama aşama konuşma, düşünme, okuma, öğrenme ve öğretme yeteneklerine sahip üstün bir varlık hâline getirdi).”

(Ey Muhammed ve Ümmeti!) Oku; unutma ki, Rabb’in sonsuz lütuf ve kerem sahibidir. Daha önce sahip olmadığın bunca nimetleri sana bahşeden Rabb’ın Allah, yüreğini ilim ve hikmet hazineleriyle doldurarak, seni çok daha büyük mertebelere, en yüce makâmlara çıkaracaktır!”

“Ki O, kalemle (yazmayı ve ilmi kayıt altına almayı ve yazılan kitapları okuyup anlamayı) öğretip (talim buyurandır).” “Düşünme, araştırma, öğrenme imkân ve yetenekleri bahşettiği insana, Peygamber ve Kitap göndererek ona bilmediği her şeyi öğreten O’dur!” (Ana Hayat Yasamız ve Anayasamız Kur›an-ı Kerim-Alak suresi.1–5 ayeti kerim meal ve tefsiri) İlahi mesajlarını okuyarak ve anlayarak Bismillah ile açılacak ve dualarla başlanacak Öğretim ve Eğitim dönemlerinin bereketini Rabbim elbetteki lütfedecektir!

Nesillerimizin geleceği adına bu ilahi yardım ve başarıya nail olabilmek için;

Ölüm ve Ölüm ötesi Ahiret (sonsuz) Hayatına hazırlanacak, hesaba çekilmeden hesabını düzgün yapacak, can anasının ayağı altında Cenneti arayacak, simsiyah karanlık gecede bile beni gören gözeten Allah’ım var bilincinde bir İman, İhsan, İhlas ve İnfak Nesline ihtiyacımız var!

İşgal altındaki Doğu Türkistan, Irak, Suriye ve bilhassa kanayan asırlık yaramız Filistin’deki kardeşlerinin çektiği çileleri düşünerek onların dertlerine ortak olmak bilincinde bir merhamet nesline ihtiyacımız var!

Bizim şehirlerimiz, bizim okullarımız, bizim mabedlerimiz, bizim hastahanelerimiz ve bizim evlerimiz İtrail ve işbirlikçi devletler tarafından harabeye döndürülen Gazze, Bağdat ve Halep gibi olmadan Din, Devlet ve Vatan bağımlısı bir nesil yetiştirmeye ihtiyacımız var!

Fuhuş, kumar, moda, sigara, esrar ve eroin gibi tuzaklardan gençlerimizi uzak tutacak bir anlayışla, uyuşturucu bağımlısı, oyunda oynaşta nesiller yerine Din, Devlet ve Vatansever bağımlısı bir nesil yetiştirmek için çalışmaya, gençlerimize sahip çıkacak eğitim ve öğretim faaliyetlerini artırmaya ihtiyacımız var!

Bunun için içimizdeki Mandacıların eliyle 1949 yılında Amerika’yla imzalanan Fullbright Antlaşmasıyla (tıklayınız)

ABD ve yandaşlarının kontrolüne verilen Darwinci, maddeci, materyalist eğitim sistemimiz, bu kültür işgalinden kurtarılarak, engin İslam Medeniyetimize dayalı Milli bir Eğitim seferberliğiyle Milli Eğitim bağımsızlığına kavuşturulmalıdır!

Sömüren emperyalist ülkelerinin tamamı kanlı tarihleriyle ve katil atalarıyla övünen nesil yetiştirirken, başta ülkemiz olmak üzere ezilen ve sömürülen ülkelerin tamamında şanlı tarihinden ve kahraman atalarından utanç duyan bir nesil yetiştirme gafleti artık terk edilmelidir!

İstiklal Mücadelemizin adı Milli, Marşımızın adı Milli, Savunma ve Eğitim Bakanlıklarımızın adı Milli olduğuna göre eğitimimiz de mutlaka Milli olmalıdır!

Yazımızı bir kardeşimizin ifade ettikleri önemli bir uyarıyla bitiriyoruz!

“Çocuklarımız okullara başlıyor, peki okullarda önlerine konulacak olan soykırım menülerine bir itirazımız olacak mı? Olmalı!

Gazze’de 30 binden fazla çocuğu katleden Siyonist bombalara, yıllardır içtiğimiz kahveler, yediğimiz hamburgerler, kullandığımız deterjanlar ve daha nice ürünlere yatırım yaptık.

YETER!

Okullar açılırken Türkiye genelindeki tüm eğitim kurumlarını, çocukları parça parça eden Siyonist bombalara hibe edenlerin ürünlerini boykot etmeye davet ediyoruz!

Çocuklarımıza okul kantinlerinde boykot ürünlerini alma dayatması yapılsın istemiyoruz!

Çünkü...

Çocuğunu sıcak yatağından uyandırıp, okula yolcu etmek yerine, parçalanmış cesedini cennete yolcu eden biz olabilirdik.

Biliyoruz boykot yapmak basit bir tüketim kararı değil, yeni bir katliamın yatırımcısı (Ve yaptırımcısı) olmaktan kaçınmaktır.”

(www.habervakti.com sitesinde yer alan bu çağrıya aynen katılıyor ve destekliyoruz. Tıklayınız)

...

“Allah’ım!

İlmimizi, anlama ve anlatma kabiliyetimizi artır.

Kalemimizi, ilmimizi zalim, hain ve hasetçilerin fitne ve planlarına alet ettirme.”

AMİN.

Nefsimizde, ailemizde ve ülkemizde “İslam Sözleşmesi”nin uygulanması, Mukaddes Mescid-i Aksa’mızın, Filistin’imizin, Osmanlıcamızın özgürlüğü, tatil olması dileğiyle Cuma Bayramımız mübarek olsun. Selam, sevgi ve duayla...

Şevki Yılmaz

Akit TV köşe yazarı