BIST9.879,56%1,68
USD32.5122%-0.08
EURO34,8988%-0.21
ALTIN2.455,35%0.79

Biyolojik saldırı, Bill Gates ve komplo teorileri -1-

Günay Ertan Akgün

Abone OlGoogle News
09 Mayıs 2020 05:22

Her yüzyılda bir kapımızı çalan pandemik salgın hastalıklar, bir taraftan dünyanın altını üstüne getirtirken diğer bir taraftan da – minimize de olsa – ülkemizi etkilemekte ve sonuçları üzerinden de üzüntüye boğulmaktayız.

Dünya ve özelinde de ülkemizi derinden sarsan / sarsmaya da devam eden korona virüs (kovid – 19) salgınının, yayıldığı ve herkesi etkisi altına aldığı günlerden beri ben bunun bir “biyolojik silah” üzerinden pandemik hale getirildiği iddiasında bulunmuş, zaman geçtikçe her kanaldan / yerden akan belge – bilgi ve itiraflarla haklı olduğumuz ortaya çıkmıştır. Bunu, “haklı” olmak için değil de birilerinin “insanlık” üzerinden neler yapmaya çalıştığına dikkat çekmek ve geleceğimizin tehlike altında olduğunu vurgulamak için yaptık.

Kendilerini “dünyanın efendisi” sayan belli “güç odakları”, yaptıklarıyla hayatı – geleceği felç etmeye, insanları kendilerine hizmet etmek gayesiyle köleleştirmeye çalışıyorlar. Bunlar aynı zamanda teknolojik imkânları kullanarak – “robocop” polisleri gibi -“yarı insan / yarı robot” tiplemeleri, klonlama çalışmaları, çip takma, GDO’lu ürünlerin piyasaya sürülmesi gibi olaylarla insan / devlet ve toplumları zapt – ü rap altına almalarının açığa çıkması / deşifre olmasıyla birlikte bir “korku imparatorluğu” kurmak istiyorlar. Bunu da masum hayvanların salgına sebep olduğu bahanesiyle “biyolojik saldırı” yla ve bu yolla aba altından sopa göstererek yapmak istiyorlar.

Medya, banka – fon – kredi değerlendirme/derecelendirme kuruluşları gibi finans kaynakları, yer altı ve yer üstü zenginlikleri, ilaç – aşı – tohum gibi gelecekte çıkması muhtemel olan savaş alanlarının hâkimi, çoğunluğu satanist ruhlu baronların çok sayıda gizli gündemi / ajandası vardır. Ne yazık ki, günümüzde biyo nanogenetik silahların riskleri konusu, yeterince ve doğru bir şekilde gündem yapılmadığı ve gizli kapılar ardında döndürüldüğü için toplum, bürokrat ve siyasetçiler de bu gerçeklerden yeterli düzeyde bilgi sahibi / haberdar değil. Bu konularda bilgi vermeye çalıştığınız zaman aşırı şüpheci – komplo teorisyeni ilan ediliyorsunuz.

Ulusları şekillendirmeye, sınıflara bölmeye, “üstün ırk” (faşizan tutum) üzerinden dünyayı yeniden (!) dizayn etmeye çalışan satanist ruhlu baron kişi grup ve yapılar; dünyanın dikkatini çeken ve baskıcı grupların işine gelmeyen büyük kitleleri (gelişmekte olan yer altı ve yer üstü zenginliklerine sahip olan Türkiye gibi devletleri), siyaset – ticaret – kültür – sanat – spor ve dini hayat gibi alanlardan uzak tutmak istiyorlar. Darbe, muhtıra, ekonomik kriz ve siyasi baskılarla gerçekleştiremedikleri bu düşüncelerini, insan sağlığını bozarak yapmaya ve kaliteli – dinamik nüfuslarını “kitle ölümleri” yoluyla gerçekleştirerek başarılı olmaya çalışmaktadırlar.

Masum – mazlum - dilsiz hayvanlar kullanılarak ya da bahane edilerek gerçekleştirilen “biyolojik saldırılar” ın arkasında olan güçler er ya da geç birer birer ortaya çıkmakta ve çürük armut gibi şapır şapır dökülmektedirler. Bu gün, toplumların / devletlerin madden – manen çökmesine sebep olan korona virüs (kovid – 19), birçok zengin ve onların arkasında olan güçlerin deşifre edilmesine sebep olmuş, gerçek yüzlerini ortaya çıkarmıştır. Bunlardan biri de teknolojinin dahi çocuklarından kabul edilen bana göre de “katil” olan dünyanın “2 numaralı” zengini Bill GATES’dir. Dünkü yazımızda da bahsettiğimiz “biyolojik silahlar” ın modern mucidi olan Bill Gates’ten ve korona virüs (kovid – 19) üzerinden yürütülen komplo (!) teorilerini yazmaya devam edeceğiz:

“İddiaların ilk sırasında, korona virüsün ilk kaynağının ABD hükümeti olduğu ve bilerek dünyaya yayıldığı yer alıyor. Bu iddiayı ilk olarak, Rus haber ağı Channel One canlı bir haber yayını sırasında ortaya attı. Yayındaki spiker, ABD hükümetinin Çin ekonomisini yok etmek için virüsü bilerek yaydığını söyledi. Spiker, bu iddiasını “korona” kelimesinin bazı dillerde taç anlamına geldiği gerçeğine dayandırdı. ABD Başkanı Donald Trump, 1996 yılında Miss Universe, Miss USA, Miss Teen USA’den oluşan üç güzellik yarışma organizasyonunu satın almış ve kazananlara taçlarını kendi elleriyle takmıştı. Rus spiker, işte bu yüzden virüse korona dendiğini ve ABD tarafından yapıldığını iddia etti.

ABD Başkanı Trump, en başından beri virüs ile ilgili “Çin virüsü” gibi tanımlamalarla virüsün Çin yapımı olduğu algısı yaratmaya çalıştı. Japon ve Tayvanlı epidemiyoloji ve farmakoloji uzmanları yeni korona virüsün de orijin olarak ABD’de üretildiğini iddia ediyor. Komplolara göre, virüs başka bir ülkede üretildi ve Çin’e getirildi. Bu virüsün orijinali ABD - Maryland’daki Fort Detrick Askeri Biyo – Savaş Laboratuarı’nda idi.

ABD - Maryland’daki Fort Detrick Askeri Biyo – Savaş Laboratuarı, korona virüs için 2015’te patent başvurusunda bulunmuş ve 2018’de almış. Ancak aniden Ağustos 2019’da güvenli olmadığı için kapatılmış çünkü pek çok patojenin kaybolduğu anlaşılmış. İkinci adres; John Hopkins Üniversitesi.18 Ekim 2019’da yani Çin’in Wuhan şehrinde korona virüs çıkmadan iki ay önce John Hopkins Üniversitesi’nde “Event 201” korona virüs bilgisayar simülasyonu oynandı. Bu programın sponsoru Dünya Ekonomik Forumu ile “Bill ve Melinda Gates Vakfı” idi. Senaryo, alınacak tedbirler üzerine ama virüsün adı; CAPS yani Corona virüs Akciğer Sendromu. Senaryoya göre, Brezilya’da bir domuz çiftliğinden yola çıkan korona virüs önce havayolu ile Portekiz’e, sonra ABD ile Çin’e ulaşıyor. Gene senaryoya göre 18 hafta içinde 65 milyon insan ölecek ama belli bir hızla devam edecek, küresel nüfusun yüzde 80 – 90’ı öldüğünde etkili bir ilaç bulunacak. Bu tatbikata katılan isimler ise şunlar:

2017 ‘den beri Çin Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezi’nin başkanı olan Prof. George Fu Gao’da var. Kendisi yarasadan geçen virüs ekolojisi ve moleküler biyoloji konusunda uzman.

CIA Direktör Yardımcısı Avril Haines ve ABD Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezi (CDC) Başkanı emekli amiral Stephen C. Redd.

Adı skandallara karışan Johnson & Johnson’ın (J & J) Başkan Yardımcısı Adrian Thomas. J & J; Ebola, HIV gibi bulaşıcı hastalıklara karşı aşı geliştiriyor.

Başka bir isim Lufthansa’dan Martin Knuchei. Lufthansa, COVİD – 19 çıkar çıkmaz bütün uçuşları durdurdu.

Bill Gates ve Dünya Ekonomik Forumu’na katılan ekibi.

Baltimore’daki Johns Hopkins Medikal Merkezi’nde yapılan bilgisayar simülasyonundan iki hafta sonra Wuhan’da ilk COVİD – 19 görüldü.

Bill Gates, 18 Ekim 2015’te Vancouver’da yaptığı konuşmada, Batı Afrika’da ortaya çıkan Ebola’nın 10 binden fazla kişinin canını aldığını, bir sonrakinin daha kötü olacağını hatta 10 milyon kişiyi öldürebileceğini söylemişti. Komplolara en önemli malzeme de Bill Gates’in konuşmaları oldu. 2019’un Ekim ayında Bill & Melinda Gates Vakfı, Dünya Ekonomik Forumu ve John Hopkins Sağlık Güvenliği Merkezi ile işbirliği yaparak bir salgınla nasıl mücadele edilebileceğine dair çalışmalar yürüttü. Ancak söz konusu çalışmadan yalnızca 2 ay sonra korona virüs salgınının ortaya çıkması, komplo teorisyenlerinin Bill Gates’i hedef göstermesine neden oldu. Bazı insanlar, yukarıda bahsettiğimiz 3 farklı kuruluşun da korona virüsü başından beri planladığını söylüyor. Tepkilerin büyümesinden sonra bir açıklama yapmak zorunda kalan John Hopkins Sağlık Güvenliği Merkezi, koronavirüsle bir bağlantılarının olmadığını açıkladı.

Komplo teorisyenleri, ayrıca Bill & Melinda Gates Vakfı’nın daha önce bir korona virüs aşısı patenti alan İngiltere Merkezli Pitbright Institute şirketine de fon sağladığını söylüyor. Teorisyenlere göre Gates vakfı, geliştirdikleri aşıyı satabilmek için virüsü bilerek yaymıştı. Konuyla ilgili açıklama yapmak zorunda kalan Pitbright Institute, yalnızca kuşları etkileyen korona virüsler hakkında aşı geliştirdiklerini ve Çin’de ortaya çıkan korona virüsle ilgili daha önce bir çalışmalarının olmadığını belirtti. Moderna ve Cure Vac gibi şirketlerin COVİD – 19 gibi salgın hastalıklara karşı ilaç ve aşı geliştirmek için yıllardır Gates Vakfı’ndan fon aldıkları biliniyor. Buna göre Gates ve vakfı, uzun zamandır salgın hastalıklara karşı hazırlık yapıyor. 2017’de yapılan Davos Dünya Ekonomik Forumu esnasında Gates, epidemik hastalıklara karşı hazırlık amacı ile inisiyatif (CEPI) başlattı. 2019 yılında ise Bill Gates’in salgın hastalık senaryolarına odaklandığı dönem oldu.

Günay Ertan Akgün

Akit TV köşe yazarı