BIST9.079,97%3,10
USD32.3654%0.07
EURO35,0129%-0.01
ALTIN2.323,94%0.15
Teknoloji

Kullanıcılarının dikkatine! Instagram'ın o özelliği Türkiye'de de kullanılabilecek

Instagram tüm dünyada, kullanıcılarının beğendiği sevdiği ürün ve gönderileri arkadaşlarıyla öneri olarak paylaşabileceği ‘Guides’ özelliğini aktif hale getirdi.

Abone OlGoogle News
18 Kasım 2020 15:43

Instagram ‘Guides’ özelliği, tüm dünyayla aynı anda Türkiye’de de kullanıcı beğenisine sunuldu. Söz konusu özelliğin, içerik üreticiler de dahil tüm kullanıcılar tarafından kullanılabileceği ifade edildi. Sosyal medya devi; özellik aracılığıyla kullanıcıların, en sevdikleri yerleri, ürünleri ve gönderileri Instagram’daki takipçileriyle öneri olarak paylaşabileceğine işaret etti. İçerik üreticilerinin Instagram topluluğu için çok önemli bir ilham kaynağı olduğunu vurgulayan şirket ayrıca, ‘Guides’ ile içerik üreticilere destek olmayı amaçladığının da altını çizdi.  

Aktarılan detaylara göre; içerik üreticiler ve kullanıcılar, ‘Guides’ üzerinden favori mekan, ürün ve gönderilerini takipçileriyle öneri olarak paylaşabilecek. Bununla birlikte; özellik aracılığıyla kullanıcılar, hem kendi rehberlerini hazırlayabilecek hem de en sevdikleri hesapların önerilerini keşfedebilecek ve onlardan ilham alabilecek.  

Guıdes özelliği farklı bir sekmede yer alacak

Diğer yandan; Instagram ‘Guides’ içerikleri, profilde özel bir sekmede yer alacak. Aynı zamanda içerikler, ‘Hikayeler (Stories)’ ve ‘DM (Direkt Mesajlar)’ aracılığıyla da paylaşılabilecek. Ürün rehberleri ayrıca, ‘Instagram Shop’ sekmesinde de yer alabilecek. Böylece ürünler, farklı insanlar tarafından keşfedilebilecek ve ‘Guides’ üzerinden bir gelir modeli oluşturulabilecek.  

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar