BIST9.716,77%-0,05
USD32.5654%0.09
EURO34,9423%-0.09
ALTIN2.443,30%0.29
Spor

"Erteleyin diye yalvardık"

Cengiz 26.hafta maçlarının oynatılmasından Türkiye Futbol Federasyonu'nun sorumlu olduğunu söyledi.

Abone OlGoogle News
25 Mart 2020 17:57

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, teknik direktörleri Fatih Terim ve İkinci Başkan Abdürrahim Albayrak'ın Koronavirüs'e yakalanmasında Türkiye Futbol Federasyonu'nun da ihmali olduğunu söyledi.

Kulüp televizyonuna konuşan Cengiz, 26.hafta maçlarının ertelenmesi için TFF'ye adeta yalvardıklarını dile getirerek "Fakat maalesef başkan Özdemir, müthiş bir inatla, ligi seyircisiz devam ettirmek istedi"ifadelerini kullandı.

Yaşananları paylaşan Cengiz, erteleme talebini Özdemir'e ilettiğini ancak "Kulüpler Birliği'nden ıslak imza isterim"cevabını aldığını belirterek daha sonra görüştüğü Mehmet Sepil'in de 4 kulübün erteleme istemediğini söylediğini anlattı.

Dört kulübü açıklamayan Cengiz bunların içinde Fenerbahçe'nin olmadığını kaydederken, daha sonra maçların ertelenmesi kararını alan devlete teşekkür etti.

"Haklı çıkmaktan utanıyoruz"diyen Cengiz, "Acaba bizi eleştirenlerler utanıyor mudur?"sorusunu sorarken, 1 futbolcusunda Koronavirüs bulgusuna rastlanan Fenerbahçe'ye geçmiş olsun dileğini iletti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar