BIST9.134,28%0,60
USD32.3662%0.07
EURO34,9628%-0.16
ALTIN2.325,66%0.23
Spor

Galatasaraylılar'a şampiyonluk hediyesi

20 yıl sonra Kadıköy'de derbi kazanan Galatasaray'da gözler şampiyonluk mücadelesine çevrildi. Sarı kırmızılı yönetim şampiyon olmaları durumunda Monoca'dan kiralık olarak kadrolarına kattıkları Henry Onyekuru'nun bonservisi almayı hedefliyor.

Abone OlGoogle News
27 Şubat 2020 13:16

Galatasaray'da Fatih Terim’in hem yaz hem devre arası transfer döneminde listenin ilk sırasına yazdığı Onyekuru, tecrübeli çalıştırıcının güvenini boşa çıkarmadı. Kadıköy’deki galibiyetin kahramanlarından olan Nijeryalı futbolcu son 3 haftada gösterdiği performansla da takımdaki geleceğini garanti altına aldı. Şu anda 45 puanla 3. sırada yer alan G.Saray şampiyonluğa ulaşırsa kiralıklar için ilk olarak Onyekuru’nun transferi sonuçlandırılacak. 

BU KEZ GEÇ KALINMAYACAK

Geçen sezon Terim’in raporuna karşın kiralanamayan futbolcunun için bu kez erkenden harekete geçilecek. Onyekuru için 15 milyon Euro ödeyen Monaco’ya, Devler Ligi vitrini gösterilerek 1 yıl daha kiralama, oyuncunun değerini katlama fırsatı ön plana çıkarılarak teklif yapılacak. Hedefe ulaşılamazsa 23. şampiyonluğun yaratacağı gelir faktörü ile futbolcu satışı ve FFP’de artıya geçilmesi halinde Onyekuru’nun bonservisinin alınması gündeme gelecek

 

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar