BIST8.989,61%2,08
USD32.3307%0.12
EURO35,0380%-0.09
ALTIN2.279,42%0.08
Spor

Eski futbolcusundan şok itiraf: Beşiktaş'a para için geldim

Beşiktaş'tan sancılı şekilde ayrılan Real Betis'e giden İspanyol stoper Victor Ruiz Beşiktaş ve Türkiye macerasıyla ilgili konuştu.

Abone OlGoogle News
20 Kasım 2020 12:05

Beşiktaş'tan olaylı şekilde ayrılarak Real Betis'e imza atan ve siyah beyazlılara FIFA nezdinde dava açan Victor Ruiz İspanyol basınına konuştu.

Ruiz Beşiktaş'ın kendisine yaptığı teklifin cazip olması dolayısı ile geldiğini belirterek, "Oraya gitmeden önce her şey çok iyi görünüyordu. Ekonomik durum çok ağır bastı ve çekiciydi. 5 yıl Villarreal'den sonra yeni bir deneyim istemiştim. Bazen yeni adımı atıyorsunuz ama istediğiniz gibi gitmiyor. Durum utanç verici çünkü kulüp her şeyi iyi yapacak imkanlara sahip ama şu anda yapmıyor" diye konuştu.

"FIFA benimle aynı fikirde "

Beşiktaş ile sözleşme fesih pozisyonuna nasıl geldiklerine ilişkin sorulara ise Victor Ruiz, "Süreç devam ediyor. Şikayetimin ve ardından yargılamadan sonra ilk adımda FIFA'nın benimle aynı fikirde olduğu ortaya çıktı. Temyize gitme zamanı var, biz de orada olacağız. Bana avukatlarım sadece sahaya odaklanmam gerektiğini ve bu konuda huzurlu olmam gerektiğini söylüyor, ben de öyle oluyorum" diye konuştu.

"ilk defa bu kadar çok forma rekabeti veriyorum"

Victor Ruiz Real Betis'te kariyerinde ilk kez forma rekabeti içerisine girdiğini belirterek, "Hayatımda ilk defa bu kadar çok forma rekabeti veriyorum. Pellegrini'yi oynayabilmem için ikna etmem gerektiğine inandım. Şimdi onu ikna etmeye çalışıyorum. Sıfırdan başlar gibi antrenman yapmam gerektiğini anladım" diye konuştu.

Beşiktaş'tan alacaklarını gerekçe göstererek sözleşmesini tek taraflı fesh eden Victor Ruiz sezon sona ermeden ayrılmış, daha sonra da Real Betis'e transfer olmuştu. Konuyu mahkemeye taşıyan Victor Ruiz'e FIFA'nın ilk cevabı İspanyol oyuncuya Beşiktaş'ın 2.5 milyon euro tazminat ödemeye mahkum edildiği yönündeydi.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar