BIST9.548,09%-1,36
USD32.5049%0.11
EURO34,5596%0.02
ALTIN2.493,46%0.41
Spor

Vedat Muriç'ten iddialı sözler

Fenerbahçe'den İtalya Serie A takımı Lazio'ya transfer olan Vedat Muriç kendisi için düzenlenen basın toplantısında iddialı açıklamalarda bulundu. Kosovalı oyuncu, "Ben Lazio'nun Ibrahimovic'i değil, Lazio'nun Muriqi'si olacağım." ifadelerini kullandı.

Abone OlGoogle News
15 Ekim 2020 16:24

Fenerbahçe'den 17,5 milyon Euro bonservis bedeliyle Lazio'ya transfer olan Vedat Muriç, İtalya'da soruları yanıtladı. Kendisi için Zlatan Ibrahimovic benzetmesi yapılan Kosovalı oyuncu, "Ben Lazio'nun Ibrahimovic'i değil, Lazio'nun Muriç'i olacağım." dedi.

Türkiye'de oynamakla İtalya'da oynamak arasında farklılıklar olduğunu belirten Muriç; "Şimdi Lazio'dayım ve ekibin hedeflerine ulaşması için elimden geleni yapacağım. İtalya'nın en önemli kulüplerinden birine geldiğimi biliyorum. Başkent derbisinin tarihini biliyorum ve oynamak için sabırsızlanıyorum. Taraftarlardan çok mesaj aldım, beni mutlu ettiler. Türkiye'de çok gol attım ama üzerimde çok fazla baskı hissetmiyorum. Takım oyununu tercih ediyorum amacım sadece takım arkadaşlarıma yardım etmek." ifadelerini kullandı.

 

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar