BIST9.454,01%-0,74
USD32.601%0.22
EURO34,7886%0.30
ALTIN2.500,79%0.66
Spor

Visca ve İrfan Can için resmi açıklama

Medipol Başakşehir'in CEO'su Mustafa Eröğüt, takımdan ayrılacakları İddia edilen Edin Visca ve İrfan Can Kahveci hakkında açıklamalarda bulundu. Eröğüt, "Edin Visca ve İrfan Can Kahveci bu sezon takımda kalacak ve Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek. Bir tane hücum oyuncusu almayı düşünüyoruz." ifadelerini kullandı.

Abone OlGoogle News
01 Ekim 2020 23:48

Tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan temsilcimiz Başakşehir'in rakipleri belli oldu. İsviçre’nin Cenevre kentinde yapılan kura çekimine 4. torbadan katılan Başakşehir, en zor gruplardan birini çekti. H Grubu'nda yer alacak olan İstanbul Başakşehir'in rakipleri Paris Saint-Germain, Manchester United ve Leipzig oldu. 

Eşleşme sonrası kurayı değerlendiren Başakşehir CEO'su Mustafa Eröğüt transfere dair de önemli açıklamalarda bulundu. Takımdan ayrılmaları gündemde olan Edin Visca ve İrfan Can Kahveci'nin son durumunu açıklayan Eröğüt, "Edin Visca ve İrfan Can Kahveci bu sezon takımda kalacak ve Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek. Bir tane hücum oyuncusu almayı düşünüyoruz." ifadelerini kullandı. 

İki oyuncunun da Fenerbahçe ve Galatasaray ile isimleri anılıyordu. 

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar