BIST9.722,09%0,80
USD32.5477%-0.06
EURO34,9379%0.24
ALTIN2.425,34%0.09
Spor

Samatta'dan iddialı açıklamalar

Fenerbahçe'nin yeni golcüsü Mbwana Samatta basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Tanzanyalı forvet "Konsantre olduğum şey gol krallığı değil, takıma katkı" dedi.

Abone OlGoogle News
01 Ekim 2020 15:00

Fenerbahçe'nin büyük bir kulüp olduğunu belirten Samatta, "Fenerbahçe gibi bir takım sizi isteyince, hayır demek çok zordur. Her futbolcunun hayalidir böyle bir kulüpte olmak." dedi. 

Takımın eski golcüsü Vedat Muriç ile ilgili sorulan sorya Samatta "Vedat Muriç'in oyun tarzını hiç izlemedim. Dolayısıyla bu konu hakkında bir şey söyleyemem. Kendi adıma hızlı ve çevik bir oyuncu olduğumu söyleyebilirim. Her özelliğimi söylersem rakiplere her şeyimi söylemiş olurum. Benim için en önemli şey gol atmak, gol atmak bana keyif veriyor. Herkesin benden gol beklediğini biliyorum. Her şeyimi vermek istiyorum. Konsantre olduğum şey gol krallığı değil, takıma katkı" şeklinde konuştu. 

"Tanrı'nın planı buydu belki de"

"Aston Villa'da sergilediğim performans için kimseyi suçlayamam. Fenerbahçe gibi büyük bir takıma gelmeden önce yaşamam gereken bir tecrübeydi. Tanrı'nın planı buydu belki de..."

"Takıma adaptasyon sürecim hızlıydı"

"Takımdaki herkes yeni transfer olmasına rağmen öyle bir hava yok. Herkese buraya çok hızlı adapte olmuş. Ben de geldikten sonra onlarla iyi anlaşmaya başladım. Takıma adaptasyon sürecim hızlıydı."

"Ben paylaşmanın önemini çok iyi biliyorum"

"İhtiyacı olan insanlara yardım etmenin ne demek olduğunu biliyorum. Bir müslüman olarak söylüyorum, sürekli yardım etmeliyiz. İyi bir insan olmaya çalışıyorum. Herkes aynı şartlarda değil, insanlar yemek bulamıyor. İmkanı olmayanlarla paylaşmalıyız. Ben paylaşmanın önemini çok iyi biliyorum. Tanzanya'da küçük bir sokakta futbol oynuyordum. Tanrı bu yolu benim için seçti. İmkanları olmayan insanlara yardım etmeye çalışıyorum. Benim kim olduğumu Tanrı belirledi."

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar