BIST9.524,59%-0,06
USD32.5703%0.13
EURO34,7162%0.12
ALTIN2.487,72%0.13
Spor

Visca için transfer açıklaması

Fatih Karagümrük'e 2-0 yenildikleri maçın ardından konuşan Medipol Başakşehir teknik direktörü Okan Buruk, adı Fenerbahçe ile anılan Edin Visca'nın takımın en önemli ismi olduğunu söyledi.

Abone OlGoogle News
26 Eylül 2020 17:39

Hatayspor ve Galatasaray maçlarını puansız kapatan Başakşehir, ligin 3. haftasında Karagümrük’e de 2-0 kaybetti ve ligin son sırasından çıkamadı.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk mücadeleyi değerlendirirken transferi gündemde olan Edin Visca ile ilgili merak edilenleri yanıtladı.

Oyundan alınan Visca’nın gitmek isteyip istemediğiyle ilgili soruyu yanıtlayan Buruk, “Visca bu kulübün sembolü. Bizim en iyi ve en değerli oyuncularımızdan birisi. Edin’in isteği uzun süreler devam etmek. Bizim de isteğimiz bu yönde. Burada çok mutlu ve iyi şeyler yapmak istiyoruz. Ona da hak vermek lazım. Yıllardır aynı seviyede. Bu takıma çok katkı sağladı. Onun da kötü oynayacağı maçlar olacaktır. Bugün oyun içinde istediklerini yerine getiremedi, ben de daha farklı bir oyuncu dahil ettim. Her oyuncu oyundan çıkabilir, kimse çıkmaz diye bir konu yok. Kim iyiyse oyun içinde bu değişiklikler olacak. Visca bizim kaptanlarımızdan, en değer verdiğimiz isimlerden birisi” diye konuştu.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar