BIST9.693,46%1,77
USD32.5355%0.02
EURO34,7190%0.09
ALTIN2.499,53%0.61
Spor

Ağaoğlu'ndan Sörloth açıklaması

Trabzonspor kulübü başkanı Ahmet Ağaoğlu, Alexander Sörloth'un Red Bull Leipzig'e transferinini ardından TRT Spor'a açıklamalarda bulundu.

Abone OlGoogle News
22 Eylül 2020 17:14

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Sörloth'un 20 milyon euro bedelle Leipzig'e transfer olmasıyla ilgili TRT Spor'a konuştu.

Ağaoğlu, Sörloth' ile ilgili ''Ciddi şekilde Tottenham, Lyon ve Leipzig ilgilendi. Oyuncu baştan beri Bundesliga'da oynamak istediğini, Leipzig'in kendisi için doğru bir platform olacağı konusunda ısrarcıydı. Sörloth iyi bir karakter ve iyi bir futbolcu. İşinden başka bir şey düşünmeyen ve büyük hedefleri olan bir futbolcu. İnşallah Leipzig'de başarılı olur ve daha büyük kulüplere gider. Oyuncunun Trabzon'a gelmemesi ve sözleşme imzalamaması için çaba sarf edenler de vardı.'' yorumunu yaptı.

Ahmet Ağaoğlu, ''Trabzonspor bir futbolcuya harcama limiti ve Finansal Fair Play kuralları gereği 2,5 milyon euro net maaş veremez. Sözleşme aşamasına geldiğimiz 2-3 futbolcu var. Transfer edeceğimiz oyuncular ya satın alma opsiyonlu kiralık ya da çok düşük bonservis bedelli olacak. Göreve geldiğimizden bu yana takımın borcunu ciddi oranda azalttık, bunu yaparken de zirve yarışından kopmadık.'' ifadelerini kullandı.

Başkan Ağaoğlu, Yusuf Yazıcı ile ilgili ''Yusuf Yazıcı'nın Trabzonspor'a kiralık gelme durumu yok, Lille oyuncuyu bırakmak istemiyor.'' dedi.

Kaynak: TRT Spor

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar