BIST9.455,45%-0,73
USD32.5891%0.18
EURO34,8042%0.34
ALTIN2.498,49%0.56
Spor

Galatasaray'a şok üstüne şok

Radamel Falcao ve Florin Andone'den uzun süre faydalanamayacak olan Galatasaray'a gelen iki haberle sarsıldı. Sarı kırmızılı ekibin milli takımlarında bulunan Ryan Babel ve Fernando Muslera sakatlıklarından dolayı takımlarının aday kadrodan çıkarıldıkları belirtildi.

Abone OlGoogle News
18 Kasım 2019 14:04

Galatasaray'ın önemli isimlerinden Ryan Babel, sakatlığı nedeniyle Hollanda Milli Takımı'nın kadrosundan çıkarıldı. Falcao ve Andone'nin yokluğunda forvette görev alması beklenen yıldız oyuncudan gelen haber Florya'yı resmen yıktı!

Ryan Babel'in, Estonya ile oynanacak EURO2020 grup eleme maçı öncesi, milli takım antrenmanında sakatlandığı duyuruldu.

Aslan'ın yıldızı geçtiğimiz cumartesi günü Kuzey İrlanda ile oynanan grup eleme maçında sahaya 11'de çıkmış ve 90. dakikada kenara alınmıştı. Mücadele 0-0'lık skorla sona ermişti.

Babel bu sezon Galatasaray formasıyla Süper Lig'de 4 gol atmayı başardı. Hollandalı bu istatistiğiyle Aslan'ın bu sezonki en skorer oyuncusu konumunda.

Ryan Babel'in sağlık durumuyla ilgili olarak Galatasaray'dan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: "Hollanda Milli Takımı’nda sol dizinden yaşadığı sakatlık sonrası kadrodan çıkarılan Ryan Babel’in sağlık durumları hakkındaki açıklama, oyuncularımızın İstanbul’a döndükten sonra gerçekleştirilecek tetkiklerinin ardından yapılacak."

Hollandalı yıldızın cuma günü Başakşehir'e karşı forma giyip giyemeyeceği henüz bilinmiyor.

Galatasaray'a bir kötü haberde Uruguay'dan geldi. Fernando Muslera  yaşadığı sakatlık nedeniyle ülkesinin milli takım kadrosundan çıkarıldı. Deneyimli file bekçisinin şiddetli bel ağrıları sonrası Arjantin ile oynanacak maç öncesi kadrodan çıkarıldığı ifade edildi.

Galatasaray'ın resmi internet sitesinden de Muslera'nın durumu ile ilgili kısa bir açıklama yapıldı. Açıklamada, Muslera'nın Uruguay'ın Macaristan ile oynadığı milli maç sonrası belinde ağrılar hissettiği, detaylı tetkiklerinin deneyimli kalecinin İstanbul'a dönüşü sonrası yapılacağı ifade edildi.

Muslera'nın, Uruguay-Arjantin arasında oynanacak hazırlık maçında oynamasının mümkün olmadığı, bu nedenle kadrodan çıkarıldığı ifade edildi. 

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar