BIST9.071,89%-0,09
USD32.3721%0.09
EURO34,9691%-0.14
ALTIN2.326,12%0.25
Spor

Lugano'dan Lemos yorumu

Bir dönem Fenerbahçe forması giyen Dİego Lugano, sarı lacivertlilerin yeni transferi Mauricio Lemos hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Abone OlGoogle News
29 Ağustos 2020 18:00

"Fenerbahçe Lemos transferinde epey yol kat ettikten sonra beni aradı." diyen Lugano, "Ben de oyuncuyla ilgili bildiklerimi kulüp yetkililerine anlatarak referans oldum. Transferin öncesinde veya sonrasında Lemos’la konuşma fırsatım olmadı." ifadelerini kullandı.

Lemos ile farklı tarzda oyuncular olduklarını söyleyen Uruguaylı efsane, "Fenerbahçe’nin yeni Lugano’su olur analizi doğru olmayabilir. Lemos bana kıyasla daha daha teknik ve hızlı bir oyuncu." şeklinde konuştu.

Lemos’un milli takım serüvenini de anlatan Lugano, "Alt yaş milli takımlarının çok önemli oyuncularından biriydi. Erken sayılacak yaşta Avrupa’ya transfer oldu. Belki büyük beklentilerin altında kaldı ama henüz yaşı genç ve kendini geliştirmek için zamanı var. Nihayetinde Avrupa’da birkaç sene geçirdikten sonra Fenerbahçe’ye geldi" dedi.

Kendisi gibi Lemos’un da sarı lacivertli formaya uzun yıllar hizmet etmesini isteyen Diego Lugano, "Bu hem oyuncu hem de kulüp için iyi bir kazanım olabilir. Umarım gelecekte bugüne baktığımızda iyi bir transfer hikayesi olduğunu söyleyebiliriz." cümleleri ile sözlerini noktaladı. 

Kaynak: TRT Spor

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar