Konyaspor'u yenen Galatasaray, Türkiye Kupası'nda finale çıktı
Türkiye Kupası yarı finalinde Galatasaray, deplasmanda Konyaspor'u 5-1'lik skorla yendi. Bu sonuçla sarı-kırmızılılar, adını finale yazdırdı.

Recep Uçar yönetimindeki Konyaspor ile Okan Buruk’un çalıştırdığı Galatasaray, hakem Ali Yılmaz'ın düdük çaldığı maçta Konya Büyükşehir Stadyumu’nda karşı karşıya geldi.
Konuk takım Galatasaray, rakibini 5-1'lik skorla mağlup ederek adını finale yazdırdı.
Galatasaray'a galibiyeti getiren golleri 26. dakikada Victor Osimhen, 42. dakikada Lucas Torreira, 47 ve 55. dakikalarda Roland Sallai ile 90. dakikada Yusuf Demir attı. Konyaspor'un tek golü 53. dakikada Pedrinho'dan geldi.
İLK FİNALİST GALATASARAY
Galatasaray, bu sonuçla Türkiye Kupası'nda finale yükselen ilk takım oldu. Sarı-kırmızılılar, finalde Trabzonspor - Göztepe maçının galibiyle karşılaşacak. Konyaspor, Türkiye Kupası'na veda etti.
- Yeniden eskiye
- Eskiden yeniye
- Öne Çıkanlar