BIST9.771,16%-1,67
USD33.9842%37.6602
EURO37,7037%44.6157
ALTIN2.728,39%-0.66
Spor

Ciro Immobile Beşiktaş'ta

Beşiktaş, Immobile'nin transferi için resmi görüşmelere başlandığını açıklamıştı. Ciro Immobile bu gece İstanbul'a ayak bastı.

Abone OlGoogle News
13 Temmuz 2024 10:00

Süper Lig'de geçen sezonu altıncı sırada bitiren ve transfer dönemine hızlı bir başlangıç yapan Beşiktaş, önce Gabriel Paulista'yı, ardından da Rafa Silva'yı kadrosuna kattı.

Çalışmalarını sürdüren siyah-beyazlı ekip, Giovanni van Bronckhorst'un raporu doğrultusunda kadro yapılandırmasını devam ettirirken, forvet transferinde de sona yaklaştı.

"Çok duygulandım"

Ciro Immobile, siyah-beyazlı kulübe imza atmak için bu gece İstanbul'a geldi. Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan İtalyan yıldız, “Burada olduğum için çok mutluyum. Çok duygulandım. Sezona başlamak için hazırım” dedi.

Hüseyin Yücel: Beşiktaş, güzel günlerin en iyisini hak ediyor

Beşiktaş taraftarını sevindirmeye devam edeceklerini vurgulayan Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, şöyle dedi: “Tüm camiamıza, Beşiktaş’ımıza, taraftarlarımıza hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum. Bugün bizi yine yalnız bırakmayan binlerce taraftarımız gelmiş. Beşiktaş, güzel günlerin en iyisini hak ediyor. Rafa Silva transferinde de daha çok güzel günler göreceğiz diye söylemiştim. Sözümüzü tuttuk. Elimizden geldiği kadar tutmaya da devam edeceğiz. Ben Hasan Arat ve Ciro’ya özel olarak teşekkür etmek istiyorum. Başkanımız Hasan Arat, ilk günden itibaren desteğini hiç esirgemedi. Diğer teşekkürümü de Ciro’ya yapmak istiyorum. Çünkü Lazio Kulübü transfer sürecinde çok direndi. Ciro Immoble’nin yapmış olduğu fedakârlıklar sayesinde böyle bir transferi 48 saatlik bir süreçte sonlandırabildik. Tüm camiamıza hayırlı olsun”

Beşiktaş Futbol Şubesinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve Futbol Basın Sözcüsü Feyyaz Uçar ise, “Bir dünya yıldızı daha aramızda, camiamıza hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Kendisini karşılamaya gelen yüzlerce taraftara üçlü çektiren Ciro Immobile, daha sonra kendisini bekleyen araca binerek havaalanından ayrıldı.

KAP'a bildirildi

Beşiktaş'tan Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada, "Profesyonel Futbolcu Ciro Immobile'nin transferi konusunda oyuncu ve kulübü S.S.Lazio SPA ile görüşmelere başlanmıştır." denildi.

Kartal pozu

İtalyan golcünün, Beşiktaş'ta Lazio'da olduğu gibi 17 numaralı formayı giyeceği belirtildi. İstanbul'a gelmek üzere yola çıkan İmmobile, uçakta "Kartal" pozu vermişti.

Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel ile birlikte fotoğraf çektiren İtalyan golcünün "Kartal Pençesi" yaptığı kare, siyah beyazlı kulübün sosyal medya hesaplarından yayınlandı.

Beşiktaş'ın 3. transferi

Siyah-beyazlılar yaz Transfer döneminde Immobile ile birlikte kadrosuna 3. takviyesini yaptı. Beşiktaş daha önce Gabriel Paulista ve Rafa Silva transferlerini duyurmuştu.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar