BIST9.471,73%-0,55
USD32.5943%0.20
EURO34,8424%0.45
ALTIN2.496,93%0.50
Spor

İşte yeni başkanın ilk işi

Beşiktaş’ta dün yapılan olağaüstü seçimli genel kurulda başkan seçilen Ahmet Nur Çebi hızlı başladı. Mali yapıyı düzeltmek için kolları sıvayan Çebi ve ekibi ödemeler konusunda takımı bilgilendirmek için toplantı yapacak.

Abone OlGoogle News
21 Ekim 2019 16:41

Beşiktaş'ta yeni başkan Ahmet Nur Çebi göreve gelir gelmez işe başladı. Bugün yönetim kurulu üyeleriyle  mazbatasını alacak olan Çebi, önceliği mali duruma verdi ve çalışmalarına hızla başladı. Fikret Orman yönetiminin eylül ayında UEFA için yapması gereken ödemelerin yapılmaması nedeniyle kaynak arayışına giren Çebi, kulübün UEFA ile problem yaşamaması için ilk olarak bu sorunu halletmeyi planlıyor.

'İsrafa son' diyerek kulübün giderlerini kısacağını da belirten Çebi, ardından futbol takımını ziyaret edecek. Braga maçı öncesinde Ümraniye'ye kurmaylarıyla birlikte gidecek olan Beşiktaş Başkanı, Teknik Direktör Abdullah Avcı ve futbolcularla bir araya gelecek.

Teknik Direktör konusunda herhangi bir girişimde bulunmayı düşünmeyen Ahmet Nur Çebi, Abdullah Avcı'ya güvendiğini her açıklamasını belirtmişti. Avcı'ya olan güvenini bizzat iletecek olan Çebi, takımın bir an önce toparlanmasını istiyor. Çebi, Avcı ve teknik ekiple yapılacak olan görüşme ve takımın kalan haftalardaki performansına göre devre arasındaki transfer rotasını da belirleyecek.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar