BIST9.774,73%0,54
USD32.5645%-0.01
EURO34,9937%0.40
ALTIN2.430,83%0.32
Spor

Yeni başkan'dan Avcı açıklaması

Beşiktaş'ta yapılan Seçimli Olağanüstü Genel Kurul'da başkan seçilen Ahmet Nur Çebi'den Abdullah Avcı açıklaması geldi. Süper Lig'de gösterdiği performansla eleştiri oklarının hedefinde olan deneyimli çalıştırıcıya sahip çıkan Çebi, taraftarlara olumlu mesajlar gönderdi.

Abone OlGoogle News
20 Ekim 2019 22:42

Olağanüstü seçimli genel kurulda Serdal Adalı ve Hürser Tekinoktay'ı geride bırakarak Beşiktaş'ın 34. başkanı seçilen Ahmet Nur Çebi, başkanlığı açıklandıktan sonra açıklamalarda bulundu. Akatlar Spor Salonu'nda yapılan seçim sonrası kürsüye çıkan Çebi, "Bu genel kuruda görev yapanlara, Divan Kurulu'na, emniyet görevlilerine, aileme herkese teşekkür ediyorum. Beşiktaş Jimnsatik Kulübü yeni bir ufka açılmıştır. Artık değişim zamanı gelmiştir. Katılımcı, çalışkan, dürüst bir süreç geçireceğiz." ifadelerini kullandı.

Beşiktaş taraftarlarına mesaj gönderen Çebi, "Önümüz aydınlık, önümüz parlak. Beşiktaş'ın şerefi, namusu, 1 kuruşu bize emanet. Zor günlerimiz olacak, güzel günlerimiz olacak. Hepsini beraber yaşamaya hazır mısınız? Yarın sabahtan itibaren Beşiktaş'ımız için çalışmaya başlayacağız. Değerli Beşiktaşlılar, Bugün düzenlenen Olağanüstü Seçimli Genel Kurul’a katılım göstererek bir aydan kısa bir sürede hazırlandığımız adaylık sürecinde bize inanıp oy veren herkese teşekkür ederim. Söz verdiğimiz gibi bugünden itibaren güçlü Beşiktaş için çalışmalarımıza tüm hızıyla başlayacağız. 21 Ekim 2019 itibarı ile Beşiktaş’ta yepyeni bir dönem başlıyor. Hepimize hayırlı uğurlu olmasını dilerim." şeklinde konuştu.

Süper Lig'de beklentiler altında kalan futbol takımınada değinen Çebi, "Ocak ayına kadar Abdullah Avcı ile tartışmasız devam edeceğim. Başarılı bir insan. Başaracağını düşünüyorum. Eğer bir sorun olursa, Abdullah hocam zaten gereğini yapabilecek kalitede ve değerde bir hocamız. Kendisinin yapacağı değerlendirmeler olacaktır, ona da hak hukuk tanımalıyız." dedi.

SERDAL ADALI'DAN TEBRİK

Öte yandan Ahmet Nur Çebi'nin ardından en çok oy toplayan ikinci başkan adayı olan Serdal Adalı, seçimi kazanan Ahmet Nur Çebi'yi tebrik etti. Serdal Adalı, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, "Genel kurulumuzun takdiriyle başkanlığa seçilen Sn. Çebi'yi ve aday olarak yarışa heyecan katan Sn. Tekinoktay'ı tebrik ederim. Oy kullanmaya gelen tüm üyelerimize teşekkür ederim, bu kararın camiamıza hayırlı olmasını dilerim. Her şey Beşiktaş için. Kazanan Beşiktaş olsun" dedi.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar