BIST9.722,09%0,80
USD32.5448%-0.02
EURO34,9965%0.45
ALTIN2.426,94%0.16
Spor

Nihat Özdemir ihraç mı edilecek ?

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Kemal Danabaş, katıldığı bir canlı yayında 3 Temmuz sürecine ilişkin yaptığı açıklamalarla sarı lacivertli taraftarların tepkisi çeken Türkiye Futbol Federasyonu başkanı Nihat Özdemir'in ihraç edilebileceğini söyledi.Danabaş, çok sayıda talep aldıklarını ve bunların karşılıksız kalmayacağını belirtti.

Abone OlGoogle News
05 Haziran 2020 19:33

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Kemal Danabaş, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir'in yaptığı açıklamalara karşı değerlendirmelerde bulundu. 

Haber Global'e konuşan Mustafa Kemal Danabaş, "Nihat Özdemir'in açıklamalarını hayretle izledik. 3 Temmuz her Fenerbahçelinin kırmızı çizgisidir. Bu söylemler neye hizmet ediyor, bu soruyu Nihat Özdemir en iyi şekilde cevaplayacaktır" ifadelerini kullandı. 

Nihat Özdemir'in kulüpten ihracına ilişkin de açıklamalarda bulunan Mustafa Kemal Danabaş, "Nihat Özdemir'in kulübümüzden ihracı konusunda çok fazla dilekçe geldi. Her daim Fenerbahçe'yi destekleyen Fenerbahçe'ye koşulsuz her mecrada desteğini veren üyelerimizin ve taraftarlarımızın bu talepleri kesinlikle karşılıksız kalmayacaktır" dedi.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar