BIST9.693,46%1,77
USD32.5%-0.09
EURO34,6901%0.01
ALTIN2.498,20%0.55
Spor

"Kazanırsak gruptan çıkarız"

A Mili Takım futbolcuları Arnavutluk maçıyla ilgili konuştu.

Abone OlGoogle News
09 Ekim 2019 17:44

A Milli Futbol Takımı'nın savunma oyuncuları Merih Demiral ve Zeki Çelik, 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri'nde 11 Ekim Cuma günü oynayacakları Arnavutluk maçını kazanarak, Avrupa Şampiyonası'na katılacaklarına inandıklarını söyledi. 

Milli futbolcular, A Milli Futbol Takımı'nın hazırlıklarını sürdürdüğü Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. 

Kariyerini İtalya Futbol Ligi ekiplerinden Juventus'ta sürdüren Merih Demiral, Arnavutluk ve Fransa karşılaşmalarının önemine değinerek, "Öncelikle tabii ki Arnavutluk maçını alırsak eğer grupta çok iddialı bir hale geleceğiz. Bu iki maç bizim için çok kritik. İnşallah iyi puanlar alacağımızı düşünüyorum. İnşallah iyi olacak."ifadelerini kullandı. 

Grubu lider bitereceklerine inandıklarının altını çizen Merih, "O heyecanı yaşıyoruz. Takım içerisinde çok güzel bir hava var. İnşallah öncelikle Arnavutluk maçını alıp Fransa maçıyla taçlandırmak istiyoruz. Güzel olacağına eminiz." diye konuştu.

 

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar