BIST9.716,77%-0,05
USD32.5484%0.04
EURO34,9567%-0.05
ALTIN2.451,22%0.62
Siyaset

Devlet Bahçeli: "Kılıçdaroğlu eğer mafya görmek istiyorsa birlikte yürüdüğü, anayasa hazırladığı teröristlere baksın"

Devlet Bahçeli MHP grup toplantısında Alaattin Çakıcı konusuna değinerek, Kılıçdaroğlu'na, "Eğer mafya görmek istiyorsa birlikte yürüdüğü, anayasa hazırladığı teröristlere baksın" ifadelerini kullandı

Abone OlGoogle News
24 Kasım 2020 11:37

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Alaattin Çakıcı konusuna da değindiği grup toplantısında Kılıçdaroğlu'na 'mafya görmek istiyorsa birlikte yürüdüğü insanlara baksın' diyerek tepki gösterdi.

"Terör örgütleriyle mücadele etmiştir"

Çakıcı'nın mafya olmadığını belirten MHP Lideri, "CHP Genel Başkanı'nın siyaset yapıyor olmadır. Her sözü gerçek dışıdır. Kriz ve kaosa yatırımdır. Geçen haftaki suçlamaları ve CHP'nin sözcülerinin yalanları bir siyaset trajedesidir. Alaattin Çakıcı şehidimizin oğludur, benim dava arkadaşımdır, vatan ve millet sevdalısıdır. Kılıçdaroğlu anlar mı bilemem, ülkücüden mafya, mafyadan da ülkücü olamaz. Alaattin Çakıcı'nın bu millete ve devlete nasıl hizmet ettiğini bilen bilir.

Kılıçdaroğlu eğer mafya görmek istiyorsa birlikte yürüdüğü, anayasa hazırladığı teröristlere baksın. Çakıcı ve onun gibi arkadaşlarımız Türk devletine karşı saldırı düzenleyen terör örgütleriyle mücadele etmiştir. Devlet ve millet namına gövdelerini taşın altına koymuşlardır. Acil beklentimiz Kılıçdaroğlu hakkında düzenlenen fezlekenin Genel Kurul'da karara bağlanmasıdır." sözlerin kullandı.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar