BIST10.643,58%3,14
USD32.2295%-0.15
EURO35,0126%-0.35
ALTIN2.500,70%1.40
Siyaset

Özgür Özel'den Devlet Bahçeli'ye ziyaret

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi Meclis'teki makamında ziyaret etti. Bahçeli, Özel'i kapıda karşıladı.

Abone OlGoogle News
07 Mayıs 2024 12:27

Türkiye'nin siyasi gündemi yerel seçimlerden sonra hareketlendi. AK Parti ve CHP'nin 8 yıl aradan sonra bir araya gelmesiyle başlayan siyasette yumuşama dönemi sürüyor.

İlk olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya gelen CHP Genel Başkanı Özgür Özel, görüşmelerine de bu kapsamda devam ediyor. Özel, bu defa MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüşeceğini açıkladı.

Beklenen görüşme başladı

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde saat 12.00 sularında başlayan görüşme, şu sıralarda devam ediyor. Görüşme öncesi TBMM'de partisinin Grup Toplantısı'nı gerçekleştiren Bahçeli, Özel'i kapıda karşıladı.

Özgür Özel, Bahçeli'nin yanına Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır ve Gökhan Günaydın ile geldi.

Baş başa görüşme

Ancak Başarır ve Günaydın, görüşmeye dahil edilmedi. Özel ve Bahçeli, baş başa bir görüşme gerçekleştiriyor. Görüşmenin ana gündem maddesinin yeni anayasa çalışmaları olması bekleniyor.

CHP kaynaklarından edinilen bilgiye göre, görüşmede yurt içindeki güncel konular ve ekonomideki son gelişmeler de ele alınacak.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar