BIST10.319,96%1,59
USD32.2271%0.03
EURO35,1043%0.10
ALTIN2.466,84%-0.04
Siyaset

Erdoğan'dan Bahçeli'ye seçim sonrası ilk ziyaret

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bir görüşme gerçekleştirdi. Bahçeli’nin Çayyolu’ndaki konutunda gerçekleşen görüşme yaklaşık 45 dakika sürdü. Yerel seçim sonrası ilk kez yüz yüze görüşen iki lider, başta yeni anayasa çalışmaları olmak üzere gündemdeki konuları ele aldı.

Abone OlGoogle News
29 Nisan 2024 17:00

Başkent Ankara’da önemli bir görüşme gerçekleşiyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Bahçeli’nin Çayyolu’ndaki konutunda bir araya geldi.

İki liderin görüşmesi saat 15.50 sıralarında başladı. 31 Mart’ta yapılan yerel seçim sonrası ilk kez bir araya gelen Erdoğan ve Bahçeli’nin ana gündem maddesi yeni anayasa çalışmaları oldu.

Görüşmede güncel iç ve dış politika konusunda iki isim fikir alışverişinde bulundu. Erdoğan ve Bahçeli arasındaki görüşme yaklaşık 45 dakika sürdü.

Devlet Bahçeli, görüşmenin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı, konutun kapısından aracına kadar uğurladı.

Erdoğan’ı uğurladıktan sonra basın mensuplarının yanına gelen MHP lideri Devlet Bahçeli, gazetecilerle hatıra fotoğrafı çektirdi. Gazetecilerin, sağlık durumunu sorması üzerine Bahçeli, “İyiyim.” dedi.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar