BIST9.915,62%2,05
USD32.4807%-0.17
EURO34,7648%-0.60
ALTIN2.440,61%0.18
Kültür - Sanat

9 Kere Leyla filmi ne zaman başlayacak? Filmin konusu nedir, kimler oynuyor?

Netflix'te yayına girecek olan 9 Kere Leyla filminin ne zaman başlayacağı merak konusu haline geldi. İşte merak edilen 9 Kere Leyla filmi ne zaman başlayacak? Filmde konusu nedir, kimler oynuyor? sorularının cevapları...

Abone OlGoogle News
18 Kasım 2020 14:34

Yönetmen koltuğunda Ezel akay'ın oturduğu 9 kere Leyla filmi geniş oyucu kadrosuyla Netflix'te özel olarak yayınlanacak.

9 Kere Leyla filmi ne zaman başlayacak?

9 Kere Leyla, 4 Aralık 2020 tarihinde Netflix'te yayınlanacak. 2019'da çekilen 9 Kere Leyla filminin 20 Mart 2020'de vizyona girmesi planlanıyordu ancak koronavirüs pandemisi nedeniyle ertelenmişti.

9 Kere Leyla filminin oyuncu kadrosu

Filmin oyuncu kadrosunda Demet Akbağ, Haluk Bilginer, Elçin Sangu, Fırat Tanış, Alican Yücesoy, Hakan Eke, Emre Kıvılcım, İhsan Ceylan, Hasan Eflatun Akay,Bertan Çelikkol, Kerime Obenik, Bimen Zartar, Reşit Berker Enhoş,  Arda Cartı gibi isimler rol alacak.

9 Kere Leyla filminin konusu

Leyla (Demet Akbağ) ve Adem'in (Haluk Bilginer) yıllardır mutlu giden bir evliliği vardır. Ancak bir süre sonra evlilikleri bir mutusuzluğa doğtu bir yola gider. Onların evliliklerindeki heyecan artık yok olmuştur ve Adem başka bir insanla tanışmıştır. 

Bu dönemde karşısına çıkan Nergis (Elçin Sangu) adındaki kadına aşık olan Adem, Nergis'ten başka kimseyi düşünemez olur. Ancak Adem'in aklını başından alan Nergis'in kurduğu tek kişilik dünyadan başka bir hayata geçmeye niyeti yoktur.

Boşanmayı reddeden kocasına aşırı düşkün ve domestik yönleri bulunan Leyla''yı ve Adem'in Leyla'yı kaza süsü vererek öldürmenin yollarını araması anlatılır.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar