BIST9.693,46%1,77
USD32.5355%0.02
EURO34,7190%0.09
ALTIN2.499,53%0.61
Gündem

Bankacılar ne yapıyor: Asker oğluma para gönderemedim!

Iğdır'da askerlik yapan oğluna para göndermek için bankaya gittiğini söyleyen Halil Demirci, servisten işlemlerinin yapılmadığını iddia etti...

Abone OlGoogle News
25 Mart 2020 15:38

Korona tedbirleri nedeniyle tek tek sırayla bankaya alındıklarını ve kendi sırası gelene kadar beklediğini anlatan Halil Demirci, gişede görevli memurun kendisini bankamatiğe yönlendirdiğini, servisten işlem yapamayacaını bildirdiğini aktardı.

"Ben bankamatikten yapamadığımı servisten yatırmak istediğimi bildirdim. Üstelik askerlik yapan oğluma para göndereceğimi de özellikle söylememe rağmen işlemim yapılmadı." diyen Halil Demirci, aynı bankanın başka şubesine giderek işlemini servisten yaptığını sözlerine ekledi.  Halil Demirci, yaşadığı olaya tepkisini şu ümlelerle ifade etti, "Koronayla mücadele edelim elbette. Zaten tek tek içeri alıyorlar, bunda bir sorun yok. Benim sıram geldi içeri girdim ama işlemim yapılmadı. Herkes ATM'den yapacak diye bir zorunluluk mu var? Belki yapamıyorum, bilemiyorum. Ben sıra bekleme pahasına işlemimi içerden yaptırmaya çalışırken, karşılaştığım tavra anlam veremedim. Şöyle bir günde birbirimize daha çok destek vermemiz gerekirken, bu tavır bana göre çok yanlış. Üstelik ben asker babasıyım, askerdeki evladıma para gönderiyorum."

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar