BIST9.915,62%2,05
USD32.4527%-0.26
EURO34,7295%-0.69
ALTIN2.438,16%0.08
Gündem

Adına bitmeyen virüs Covid 20 diyoruz! Bu eski kafadan nasıl kurtulacak Türkiye?

Akit Tv Haber Kordinatörü Muharrem Coşkun, Can Ataklı'nın EBA TV'deki başörtülü öğretmene yönelik sözlerini sert dille eleştirerek "Demek ki ellerine fırsat geçse yapmadıkları kepazelik kalmayacak" dedi. Adnan Menderes'in tartışılan idam görüntülerine ilişkin de konuşan Coşkun, Milli Eğitim Bakanlığı'na çağrıda bulunarak görüntülere ilişkin soruşturma açılmasından vazgeçilmesi gerektiğini söyledi.

Abone OlGoogle News
25 Mart 2020 15:01

Akit Tv Haber Kordinatörü Muharrem Coşkun, geçtiğimiz gün EBA TV'de öğrencilere ders anlatan başörütülü öğretmene yönelik skandal sözler sarf eden sözde gazeteci Can Ataklı'ya sert tepki gösterdi.

'Demek ki ellerine fırsat geçse yapmadıkları kepazelik kalmayacak'

Can Ataklı'nın sözlerini eleştiren Coşkun, aynı EBA TV'de başı açık bir öğretmenin de ders anlattığını, hiçbir muhafazakar insanın çıkıp 'Başı açık bir öğretmen televizyona çıkıp nasıl ders anlatır. Benim çocuğuma nasıl rol model olur' demediğini belirterek "Meğer bunlar hiç değişmemişler, meğer bunlar çakılıp kalmışlar 100 sene öncesinde. Biz ne kadar iyi niyetliymişiz." ifadelerini kullandı.

'Asıl korkuları işledikleri cinayetin anlatılması, bakanlık soruşturmadan vazgeçmeli'

Coşkun, yine EBA TV'de tartışmalara neden olan eski Başbakan Adnan Menderes'in idam görüntülerine ilişkin de konuştu. Bu zihniyetin görüntüler sonrası ortalığı ayağa kaldırmasının asıl nedeninin işledikleri cinayetin anlatılması olduğunu belirten Coşkun, Milli Eğitim Bakanlığı'na seslenerek görüntülerle ilgili soruşturma açmaktan vazgeçilmesi gerektiğini belirtti. Coşkun, "Buradan çağrıda bulunuyorum. Gerçekler acıdır. Biz bu ülkede çocuklarımızıa gerçekleri çıplak bir şekilde anlatmalıyız. Ben bu görüntülere yönelik linç kampanyasını haksız buluyorum. Gereksiz bir soruşturma olduğunu düşünüyorum. Aynı zamanda bir ceza ve yaptırım gelecekse önce bu bitmeyen virüs Covıd-20, geliştirilemeyen aşısı var bunun, önce buna gelmeli." şeklinde konuştu.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar