BIST9.693,46%1,77
USD32.5355%0.02
EURO34,7190%0.09
ALTIN2.499,53%0.61
Gündem

Akit TV Ana Haber Muharrem Coşkun ile ekranlara geliyor

‘Cesur, adil ve milletten yana’ ilkesiyle yoluna devam eden Akit TV Ana Haber, artık tecrübeli gazeteci Muharrem Coşkun’un anlatımıyla sizlere ulaşacak..Akit TV Haber Koordinatörü Muharrem Coşkun, çeyrek asırlık habercilik tecrübesini sıcak gündemle ekrana taşıyacak. Muharrem Coşkun’la Akit TV Ana Haber, Hafta İçi Her Gün Saat 19.00’da ekranlarınızda olacak.

Abone OlGoogle News
10 Şubat 2020 12:24

‘Cesur, adil ve milletten yana’ ilkesiyle yoluna devam eden Akit TV Ana Haber, artık tecrübeli gazeteci Muharrem Coşkun’un anlatımıyla sizlere ulaşacak..

Akit TV Haber Koordinatörü Muharrem Coşkun, çeyrek asırlık habercilik tecrübesini sıcak gündemle ekrana taşıyacak.

Muharrem Coşkun’la Akit TV Ana Haber, Hafta İçi Her Gün Saat 19.00’da ekranlarınızda olacak.

MUHARREM COŞKUN KİMDİR?            

1976'da Şebinkarahisar'da doğdu, İmam Hatip Lisesi’nden sonra Lisans eğitimini Sosyoloji Bölümünde yaptı. 1996'da Milli Gazete'de gazeteciliğe başladı (1996-2004). 

TV'5, Hilal Tv, Star Gazetesi'nde çeşitli görevlerde bulundu. Yerli ve yabancı pek çok önemli isimle söyleşiler yaptı. Çeşitli gazete, dergilerde makaleleri yayımlandı. A Haber, TRT başta olmak üzere pek çok kanalda tartışma programına katıldı.

İlk belgeseli, “Türkçe Ezan ve Dine Müdahale’nin Öyküsü: GARP İZİ” 2005'te yayımlandı.. Muharrem Coşkun'un, ATV'de yayınlanan, yönetmenliği ve sunumu kendisince yapılan 30 bölümlük "Mekke ve Medine" belgeseli de 2010 Ramazan'ında izleyici ile buluşmuştu. Star Gazetesi, Star Açık Görüş eki ve Derin Tarih gibi pek çok yayın organında araştırma inceleme yazıları kaleme aldı.

Muharrem Coşkun, belgesel çalışmasını, 1908'de Eşref Edip Fergan ve Mehmed Akif tarafından çıkarılan, Sırat-ı Müstakim- Sebilürreşad gazetesinin öyküsüyle sürdürdü. 'Yol'daki Çığır; Sebilürreşad..'

120 dakikalık Belgesel TRT'de 4 bölüm olarak ekrana geldi. Yoldaki Çığır, Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) tarafından da 2013 yılı En İyi TV Belgeseli seçildi..

Coşkun'un son kitabı, Mehmed Akif Ersoy hakkında tutulmuş gizli/resmi takip belgelerini içeren 'Kod Adı İrtica 906' adıyla yayımlandı. (Yeditepe, Mart-2015)

Daha çok yakın tarih araştırmalarıyla dikkat çeken Coşkun, halen yakın tarih üzerine kitap ve belgesel çalışmalarını sürdürüyor. Arapça, İngilizce ve Osmanlıca bilen Muharrem Coşkun, Star Gazetesi'ndeki 'Politika Editörlüğü'nün ardından Ağustos 2018’de Akit TV Haber Koordinatörlüğüne getirildi. Coşkun ayrıca Asıl Mesele tartışma programında da daimi yorumculuk yapıyor.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar