BIST9.079,97%3,10
USD32.3654%0.07
EURO35,0820%0.18
ALTIN2.325,11%0.20
Gündem

Yürekleri dağlayan görüntü: Anne ve oğul...

Zonguldak’ta çöpten topladıkları yemek artıklarını yiyen anne ve küçük oğlunun fotoğrafını herkes konuşuyor.

Abone OlGoogle News
16 Ocak 2020 17:33

Liman caddesi üzerinde bulunan Zonguldak Belediyesi’ne ait çöp konteynerleri önünde duran anne, önce çöpteki sebze ve meyve artıklarını topladı, ardından ise topladıkları yiyecekleri yere sererek oğlu ile birlikte yedi. Pusula Gazetesi’nin objektiflerine yansıyan o görüntüler ise yürek burktu.

Çöpün önünde karınlarını doyurmaya çalışan anne ve oğlunu bir süre sonra caddeden geçen Türk Kızılay Derneği Zonguldak Şube Başkanı Aydın Ergenç fark etti. Başkan yardımcısı Mevlüt Kesin ile birlikte annenin yanına giden Ergenç, anne ile bir süre sohbet etti, çocuğu da kucağına alarak sevdi. İsmi öğrenilemeyen anne ve oğlu Türk Kızılay Derneği Zonguldak Şube Başkanlığı tarafından çöpün önünden alınarak götürüldü.

Anne ve oğlunun Karabük’ten Zonguldak’a çöplerden karton toplamak için geldikleri, geçim sıkıntısı yaşadıkları öğrenildi. Ailenin önceki gün Çaycuma’ya geldikleri bugün ise Zonguldak’a gelerek burada karton topladıklarını söylediği ifade edildi. Anne ve oğlu, Türk Kızılay Derneği Zonguldak Şube Başkanlığı tarafından kontrollü bir şekilde ikamet ettikleri Karabük ili Cumayanı Mahallesi’ne gönderildiği öğrenildi.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar