BIST9.915,62%2,05
USD32.509%-0.09
EURO34,7760%-0.56
ALTIN2.438,67%0.10
Gündem

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Demirtaş'ın kitabını satmaya başladı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, terör örgütü PKK üyeliğinden cezaevinde bulunan HDP eski eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın kitaplarını İstanbul kitapçısında satışa çıkardı.

Abone OlGoogle News
13 Ocak 2020 14:59

Ekrem İmamoğlu'nun yönettiği İstanbul Büyükşehir Belediyesi, terör suçundan cezaevinde bulunan Selahattin Demirtaş'ın iki kitabını birden satmaya başladı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı İstanbul Kitapçısı'nda satışa sunulan Demirtaş'ın kitapları büyük tepki çekti. Sosyal medyada büyük infiale neden olan karar için İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve daire başkanlığı sessizliğini koruyarak yaptıkları bu işin arkasında olduklarını gösterdiler.

ANKARA SALDIRISINI YAPAN TERÖRİST SEHER

"Seher" isimli kitabın 13 Mart 2016'da Ankara’da Otobüs Duraklarına gerçekleştirilen 36 masumun öldüğü, 344 kişinin yaralandığı saldırıyı gerçekleştiren terörist Seher Çağla Demir'e atfedilmiş bir kitap olduğu bilinen bir gerçek.

Hürriyet yazarı Nedim Şener de İmamoğlu'na sert tepki göstererek bu işin anlamsız olduğunu ve şehitlerin kemiklerini sızlatıldığını ifade etti.

ÖNCE TİYATRODA BULUŞTULAR

Selahattin Demirtaş'ın yazdığı "Devran" kitabı, okuma tiyatrosu olarak sahnelendi. Oyunu Selvi Kılıçdaroğlu, Başak Demirtaş, Dilek İmamoğlu ve Canan Kaftancıoğlu birlikte izledi.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar