BIST9.438,30%-0,91
USD32.6026%0.23
EURO34,8333%0.42
ALTIN2.504,39%0.80
Gündem

Akit TV Kristal Küre Ödülleri’nde ‘Yılın En İyi Çıkış Yapan TV Kanalı’ dalında aday gösterildi

Türkiye Kristal Küre Ödülleri sahiplerini buluyor. Adayların belirlenmesinin ardından oy verme işleminin başladığı Kristal Küre Ödülleri’nde ‘En İyi Çıkış Yapan TV Kanalları Adayları’ arasında Akit TV’de yer aldı. Öte yandan Akit TV program yorumcusu Abdurrahman Dilipak’ta ‘en iyi gazeteci’ alanında aday gösterildi.

Abone OlGoogle News
19 Kasım 2020 18:24

Ülkemizde prestijli ödüller arasında yer alan Türkiye Kristal Küre Ödülleri için için www.kristalkureodulleri.com adresinden adaylara oy verilecek.

KRİSTAL KÜRE ÖDÜLLERİ

Kristal Küre Ödülleri, medya, basın ve iş dünyasının yoğun katılımlarıyla gerçekleştirilen tematik bir organizasyondur. Geceye iş dünyası, medya ve basın camiasının önde gelen isimleri katılım sağlayacak.

Bu yıl 2020'nin enlerinin ödüllendirileceği bu törende, yıl içerisinde en çok konuşulan e-ticaret ve siber güvenlik konularıyla ilgili lider firmaların temsilcileri tarafından sunumlar yapılacak.

Adayların belirlenmesinin ardından oy verme işleminin başladığı Kristal Küre Ödülleri’nde Akit TV ‘En İyi Çıkış Yapan TV Kanalı’ kategorisinde aday gösterildi. Öte yandan Akit TV Program Yorumcusu Abdurrahman Dilipak da ‘Yılın En İyi Gazetecisi’ dalında ödül için aday gösterildi.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar