BIST9.797,00%0,77
USD32.5036%-0.20
EURO34,9627%0.31
ALTIN2.430,11%0.29
Gündem

Ermenistan resmen tükendi… Hepsi böyle imha edildi

Dünyanın gözü Dağlık Karabağ'da... Savaş sürerken Azerbaycan Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Azerbaycan ordusunun harekat planına uygun başlıca istikametlerde faaliyetlerini sürdürdüğü ve kontrol edilen alanları daha da genişlettiği ifade edildi. Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ise Fransız Le Figaro gazetesine konuştu ve ülkesinin silah tedarik ettiği ülkelere açıklık getirdi.

Abone OlGoogle News
25 Ekim 2020 13:31

Dağlık Karabağ savaşı kaldığı yerden devam ediyor, cephe hattına düşen roketlerle yeryüzü titriyor. Azerbaycan ordusu, topraklarını kurtarmak için başlattığı operasyonlara devam ediyor. Öte yandan Ermenistan ise, Azerbaycan’a karşı çocuk askerleri kullanarak savaş suçu işlemeye başladı.

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Hikmet Haciyev, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, Ermenistan’ın Azerbaycan ordusuna karşı çocuk askerler kullandığını ve bu durumun uluslararası kuruluşlar tarafından incelenmesi gerektiğini belirtti.

Haciyev, “Bu görüntü Ermenistan'ın çocuk askerleri kullandığını gösteriyor. Araştırılması gerekiyor. 15 yaşın altındaki çocukları askere almak ve kullanmak uluslararası insan hakları suçudur ve yasaklanmıştır. Bu savaş suçu olarak tanımlanmaktadır” dedi.6

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar