BIST9.079,97%3,10
USD32.3376%0.14
EURO35,1078%0.11
ALTIN2.300,43%1.01
Gündem

En yakın arkadaşına son mesajı ortaya çıktı!

Kendisine platonik âşık olan saldırgan tarafından öldürülen 19 yaşındaki Hazal’ın, defalarca tehdit edildiği, arkadaşına “Silahla beni alıp götürdü, bir yere kilitledi” diye mesaj attığı ortaya çıktı.

Abone OlGoogle News
21 Ekim 2020 09:30

İstanbul'da platonik aşk cinayetine kurban giden 19 yaşındaki Hazal Tektaş'ın ölümünden bir süre önce de katil zanlısı tarafından bir yerde alıkonulduğu ifade edildi.

Hazal Tektaş'ın yakın arkadaşı, Hazal'ın mesajlarını göstererek zanlı hakkında şikâyetçi olduğunu söyledi. Geçtiğimiz hafta iddialara göre 18 yaşındaki Mehmet Ali Atış, platonik aşk beslediği Hazal'ı yaşadıkları tartışma sonrasında silahla öldürmüştü.

Atış daha sonra aynı silahla canına kıymıştı. Üniversite hayali kurarken platonik âşığı tarafından öldürülen Hazal'ın ölmeden iki hafta önce katili Atış'la ilgili arkadaşına mesajlar attığı ortaya çıktı.

Sabah gazetesinden Yunus Emre Kavak'ın haberine göre, Hazal'ın arkadaşı Beste T. detayları paylaştı. Hazal'ın yazdığı mesajlarda, "O çocuk (Mehmet) vardı ya, yine geldi.

Silahla beni alıp götürdü, bir yere kilitledi. Polise haber verdim, yakalandı" ifadeleri yer alıyor.

Beste T. şöyle devam etti: "O katil en son Hazal'a ya beni öldür ya da benim ol demişti. Şimdi hem kendini hem Hazal'ı öldürdü.

Daha önce de Hazal'ı zorla bir pansiyona götürmeye çalışmıştı. Orada silahla korkutmuştu. Hazal şikâyetçi olduğunu yazmıştı bana.

Defalarca Hazal'ı kaçırmaya çalıştı. Sürekli taciz, tehdit ediyordu. O yüzden sürekli telefon numarasını değiştirirdi.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar