BIST9.722,09%0,80
USD32.5589%0.01
EURO34,8538%-0.03
ALTIN2.432,85%0.11
Gündem

Hezimete uğrayan Ermenistan yine sivilleri hedef aldı! Ölü ve yaralılar var

Cephede Azerbaycan ordusu karşısında hezimete uğrayan Ermenistan yine sivillere saldırdı. Ermenistan’ın Terter’de cenaze töreni sırasında mezarlıkta bulunan sivilleri vurması sonucu 3 sivilin hayatını kaybettiği, 5 sivilin de yaralandığı bildirildi.

Abone OlGoogle News
15 Ekim 2020 15:25

Ermenistan’ın Terter'de cenaze töreni sırasında mezarlıkta bulunan sivilleri vurması sonucu ilk bilgilere göre 3 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi de yaralandı.

Cenaze törenindeki siviller hedef alındı

Ermenistan ordusu insani ateşkesi ihlal etmeye ve sivilleri hedef almaya devam ediyor. Cephede Azerbaycan askerlerinden kaçan Ermenistan ordusu, bu kez bir mezarlığı hedef aldı. Ermenistan ordusu, Terter’de bulunan Terter kent mezarlığına cenaze töreni sırasında top mermisi attı. Saldırıda 3 sivil vatandaş hayatını kaybederken, 5 kişi de yaralandı. Mezarlıkta ve mezarlık yakınlarında bulunan araçlarda hasar meydana geldi.

"Bu sadece kan dökülmesine yol açacak"

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Ermeni hükümetine ve halkına açık mesaj gönderdim: Kurtardığımız topraklarımızı geri alma girişimlerini bırakmalılar. Bu sadece yeni kayıplara ve kan dökülmesine yol açacak" ifadelerini kullandı.

Azerbaycan-Ermenistan cephe hattında çatışmalar 27 Eylül günü, Ermenistan'ın saldırısı üzerine başladı. Karşı taarruza geçen Azerbaycan ordusu, bir kent ve iki kasaba dahil 45 yerleşim birimini işgalden kurtardı.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar