BIST9.079,97%3,10
USD32.3341%0.13
EURO35,1270%0.16
ALTIN2.303,67%1.15
Gündem

Faciaya Rakam Kaldı! Otobüsün Altına Giriyordu

İstanbul Esenyurt'ta motosikletiyle ilerleyen bir kişinin kask kamerası kayıttaydı. Cadde de giden motosikleti, motorun önünü kaldırarak tek teker üzerine bir süre gitti. Ön kaldırmayı bırakan sürücü, tekeri yere koyduğunda sağ şeritte yolcu indiren halk otobüsü ile sol tarafından geçmekte olan yolcu otobüsünün arasında sıkışmaktan son an da kurtuldu. İki otobüsten birinin altına girmemek için frene basıp motoru deviren sürücünün ölümden döndüğü anı kask kamerası saniye saniye kayıt etti.

Abone OlGoogle News
11 Ekim 2020 13:01

Esenyurt’ta arkadaş grubuyla birlikte motosikletle giden genç, yolcu indiren halk otobüsü ile seyir halinde olan bir başka otobüsün arasında kaldı. Hakimiyeti kaybederek yere savrulan genç sürücü hafif şekilde yaralanırken, o anlar ise kask kamerasına yansıdı.

Arkadaş grubuyla bulvar üzerinde seyir halinde olan motosikletli bir genç, bir süre sonra tek tekerlek üzerinde gitmeye başladı. Genç sürücü tekerden indiği esnada yolcu indiren halk otobüsü ile seyir halinde olan bir otobüsün arasından geçmek istedi. Ancak mesafeyi ayarlamayan sürücü, otobüslerin arasında sıkışarak kaza yaptı. Hakimiyeti kaybederek yere savrulan genç sürücü hafif şekilde yaralandı. Kaza anı ise kask kamerasına saniye saniye yansıdı. Kazanın ardından bir süre sonra ayağa kalkan genç, motosikletine binerek yoluna devam etti.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar