BIST9.153,08%0,81
USD32.3693%0.08
EURO34,9656%-0.15
ALTIN2.325,70%0.23
Gündem

Tek tek o anları anlattı… Tam 4 saat! Bildiğim tüm duaları okudum

İstanbul'da Samatya açıklarında içinde 13 kişi bulunan balıkçı teknesi battı, iki kişi hayatını kaybetti. 11 kişi ise kurtarıldı. O teknede büyük bir can pazarı yaşandı. Bir balıkçı mucizevi bir şekilde hayatta kaldı. Kurtulan Balıkçı Cemal o anları anlattı.

Abone OlGoogle News
10 Ekim 2020 18:27

Denizin içinde yaklaşık 4 saat mahsur kalan Balıkçı Cemal'i dalgıç polisleri kurtardı. Onu hayatta tutan ise hava boşluğuydu.

MUCİZE KURTULUŞU CNN TÜRK'E ANLATTI

Batan tekneden sağ kurtulan ve saatlerce mahsur kaldığı hava boşluğu sayesinde yaşama tututan Balıkçı Cemal o anları anlattı.

Balıkçı Cemal, "Deniz polislerin yardımıyla kurtuldum. 4 saat kaldım, çok şükür Allah'a. Kayığın altında kaldım. Bilincim yerinde. Botların yanındaki hava boşluğu var. Bu yüzden batma tehlikesi olmaz. Ben de orada bekledim. Sağolsun beni gelip kurtardılar. Polis ekiplerini gördüğümde çok sevindim. Ben o teknede aşçıydım. Arkadaşlar çalışırken ben yatıyordum. Alabora olan teknede ben içeride kaldım. Benim olduğum kamara su içindeydi. Polis arkadaşlar oksijen tüpü getirdi. 3 polis birden beni kurtarmaya geldi. Ben demire vurdum, onlardan gelen sesleri de duydum. Yüzme biliyorum ama kaldığım yerde o da yetmedi. Ölüm korkusu yaşadım. Bildiğim duaları okuyarak dört saat boyunca bekledim. Oradan çıkınca arkadaşlarımızı sordum. İki kişi vefat etmiş çok üzüldüm" ifadelerini kullandı.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar