BIST9.473,85%-0,53
USD32.6017%0.22
EURO34,8235%0.40
ALTIN2.493,45%0.36
Gündem

Askerlik şubesi önünde hareketli anlar

AYDIN’ın Kuşadası ilçesinde askerlik şubesinin önüne bırakılan şüpheli valiz, tedirginliğe neden oldu. Bomba imha uzmanları tarafından yapılan incelemenin ardından kontrollü bir şekilde açılan valizden kıyafet ve kişisel bakım ürünleri çıktı.

Abone OlGoogle News
07 Ekim 2020 12:19

Alacamescit Mahallesi, Kahramanlar Caddesi’ndeki Kuşadası Askerlik Şubesi’nin önüne saat 08.30 sıralarında bırakılan valizi gören vatandaşlar polise haber verdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Polisler, şüpheli valizin olduğu alanı güvenlik çemberine aldı. Caddenin giriş ve çıkışını yaya ve araç trafiğine kapatan polis, bomba imha ekiplerini çağırdı. Gelen, bomba imha uzmanlarınca yapılan incelemede valizin içinde patlayıcı madde olmadığı belirlendi. Kontrollü bir şekilde açılan valizden kıyafet ve kişisel bakım ürünleri çıktı. Askerlik şubesinin çevresindeki güvenlik kameralarını inceleyen polis, valizi aynı caddedeki bir otelde kalan kadın müşterinin bıraktığını belirledi. Polis, valizi bırakan kadının bulunup, ifadesine başvurulması için çalışma başlattı.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar