BIST9.693,46%1,77
USD32.5355%0.02
EURO34,7190%0.09
ALTIN2.499,53%0.61
Gündem

Mardin'de köpeğe yapılan eziyet cep telefonu ile görüntülendi.

Bu habere özellikle fotoğraf eklemedik, görüntüde bir köpeğin boynuna araç lastiği bağlayıp zincirle çeken şahıs hayvana spor yaptırdığını söyleyerek savunması ile pes dedirtti.

Abone OlGoogle News
26 Eylül 2020 11:41

Mardin'de pitbull cinsi köpeğin boynuna araç lastiği geçirip, ucuna zincir bağlayarak köpeğe boğulma hissi vererek yürütmeye çalışan şahıs bir başka kişi tarafından cep telefonu ile saniye saniye görüntülendi.  

Hayvana yaptığı eziyetin görüntülendiğini anlayan şahıs, görüntüsünün çekilmesine tepki göstererek, akıllara durgunluk veren savunması ile pes dedirtti.

Hayvana spor yaptırdığını söyleyen şahıs daha sonra görüntüyü çeken hayvan severe reklam yaptığını iddia etti. Bu anlar cep telefonu ile saniye saniye görüntülendi. Biz de www.akittv.com.tr olarak hayvana uygulanan bu şiddetin görüntüsünü haber metnimizin içine koymama kararı aldık. Hayvanın her türlüsüne işkence yapan insan görünümlü canilere hatırlatmak istediğimiz  ''Merhamet edenlere Rahman da merhamet eder. Yeryüzündeki hayvanlara karşı merhametli olunuz ki, semadakiler de size merhamet etsin'' diyen Peygamberin ümmeti olduğumuz! 

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar