BIST9.722,09%0,80
USD32.5869%0.06
EURO34,9977%0.41
ALTIN2.423,76%0.02
Gündem

Bunu da gördük! Fırsat bilip… Korona tehdidi

Koronavirüsü işine geldiği gibi kullanan fırsatçılara dilenciler de eklendi. Bazı dilenciler kendilerine müdahale eden zabıtaları, ‘Koronayım tükürürüm’ diye tehdit ediyor.

Abone OlGoogle News
23 Eylül 2020 10:07

Türkiye’nin koronavirüs ile mücadelesi büyük bir kararlılıkla devam ederken salgını fırsata çevirmeye çalışanlar da var. İstanbul’da dilenciler, kendilerine müdahale eden zabıta memurlarını “Koronayım, yüzüne tükürürüm” diye tehdit ediyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Zabıta Daire Başkanlığı, yeni normal hayatta cadde ve sokaklarda dilencilik yapan kişilere yönelik operasyonlarını sürdürüyor.

Zabıta Daire Başkanlığı’ndan elde edilen verilere göre pandemi döneminde yapılan denetimlerde bin 554 dilenci hakkında işlem yapıldı.

Mega kentte dilenciyle mücadele konusunda topyekün çalışma başlattıklarını belirten İBB Zabıta Daire Başkanı Engin Ulusoy, bazı dilencilerin zabıta memurlarını “Koronayım, yaklaşmayın, tükürürüm” tarzında söylemlerle müdahale etmesini engellemeye çalıştığını söyledi.

İBB Zabıta Daire Başkanlığı’nın bütün birimleri ile başta dilenci sorunu olmak üzere bütün konularda mücadele başlattıklarını kaydeden İBB Zabıta Daire Başkanı Engin Ulusoy, bundan sonra bütün birimlerin dilenciye müdahale edeceğini söyledi.

İstanbul’da dilenciyle mücadele kapsamında yeni bir dönemin başladığının altını çizen Ulusoy, şunları anlattı:

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar