BIST8.980,27%1,97
USD32.3316%0.12
EURO35,0600%-0.03
ALTIN2.285,10%0.33
Gündem

Bahçesinde salça yapıyordu, ölümden döndü.

Bursa'da meydana gelen trafik kazasında, araçtan kopan tekerlek hızla bir evin bahçesine düştü. Bahçesinde kış hazırlığı için salça yapan vatandaş ölümden kıl payı kurtuldu.

Abone OlGoogle News
13 Eylül 2020 12:53

Kaza, Yıldırım ilçesi Eğitim Caddesi'nde meydana geldi. Fatih Badoğlu idaresindeki arazi aracı başka bir araçla çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle arazi aracının normal araçların 3 katı büyüklükteki tekeri kopup 100 metre yuvarlanarak, bir evin bahçesine düştü. Kopan teker evinin bahçesinde salça kaynatan Ramazan Umut'un kafasının üstünden geçip evinin önünde araca çarparak durabildi. Tekerin çarparak durduğu araçta da maddi hasar meydana geldi.

BAHÇESİNDE SALÇA YAPIYORDU, ÖLÜMDEN DÖNDÜ

Bahçede salça yaparken üzerinden teker geçmesiyle ölümden dönen Ramazan Umut, "Salça karıştırıyordum bir gürültü koptu kocaman bir lastik üzerimden geçerek yanıma düştü. Büyük korku yaşadım. Bu lastik beni sıyırıp geçti üzerime düşseydi şu an ölmüştüm. Lastik üzerime geliyordu. Bir anda yön değiştirdi beni sıyırıp geçti" dedi.

Kazada aracının tekeri kopan Fatih Badoğlu ise, "Kırmızı ışıkta durdum yeşil yanmasıyla birlikte hareket ettim. Bir baktım yukarıdan bir araç üzerime geliyor. Kurtarmak için manevra yaptım, kurtaramadım çarpınca kaldırıma çıktım aracımın arka tekeri koptu. Tesellimiz kopan lastik kimseye çarpmadı çarpsa lastik büyük öldürürdü tek tesellimiz bu" şeklinde konuştu.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar