BIST9.645,02%-0,50
USD32.5505%-0.01
EURO34,9053%0.12
ALTIN2.429,24%-0.04
Gündem

Elinde kasap bıçağıyla evden fırladı… Her şey bir anda oldu!

Dünya bu görüntüleri konuşuyor... Elinde kocaman bir kasap bıçağıyla evden dışarı fırladı. Başının etrafında çılgınca savurmaya başladı. Sonra yüzünde bir dehşet ifadesi belirdi ve koşarak hamle yaptı. Şoke edici görüntüler dün geç saatlerde yayınlandı. İşte son dakika haberinin detayları...

Abone OlGoogle News
04 Eylül 2020 10:57

Elinde kasap bıçağıyla evden dışarı fırladı. Önce başının etrafında çılgınca savurmaya başladı. Sonra yüzünde bir dehşet ifadesi belirdi ve koşarak hamle yaptı. İnsanın kanını donduran görüntüler dün geç saatlerde yayınlandı. İşte tüm detaylar...

ABD'de olaylar durulmuyor. Polis şiddetine karşı yapılan protestolar ülke çapında sürerken, eyalet polisleri de her geçen gün yeni olaylara dair görüntüler yayınlıyor. Bu kez yayınlanan görüntüler Florida'dan.

Florida'ya bağlı Jacksonville'de elinde kasap bıçağı olan bir kadının vurularak öldürüldüğü şoke edici an, polis ekiplerinin vücut kamerası görüntülerine yansıdı.

Akli dengesi yerinde olmayan genç anne Baker, ev arkadaşıyla ilaç tedavisi konusunda tartıştıktan sonra 11 Nisan günü saat 17.00 sularında memurları evine çağırmıştı.

Olaya dair yayınlanan görüntüler, Leah ve polis memurunun karşılaşmasının büyük bir hızla ölümcül bir atışmaya dönüştüğünü gözler önüne serdi.

Vücut kamerası görüntüleri, Memur Elizabeth Mechling'in Golfair Bulvarı'ndaki Baker'ın evine geldiğini, ön kapıyı çaldığını ve geri çekildiğini gösteriyor.

Birkaç saniye sonra, Baker kapıdan fırlayarak bıçağı başının üzerinde çılgınca sallamaya başlıyor ve kendini korumak için kollarını kaldıran Mechling'e doğru hamle yapıyor.

Görüntülerde, evinden elinde kasap bıçağıyla çıkan 29 yaşındaki Leah Baker net bir şekilde görülüyor. Polis memuru, bıçağı yere alması için genç kadına defalarca çağrıda bulunuyor.

Ancak Baker bu çağrıya uymuyor. Uymadığı gibi Memur Elizabeth Mechling'e saldırarak onu kolundan yaralıyor. Polis memuru da silahını çıkararak ona ateş ediyor.

Eyalet Savcılığı, evinden kasap bıçağıyla çıktıktan sonra ateş açan 29 yaşındaki Leah Baker'ın polis memuru Elizabeth Mechling konusunda karara karara vardı ve bunun haklı bir ateş açma olduğuna karar verdi.

Ağustos ayında Eyalet Savcılığı, Mechling ve Holmes tarafından yapılan açılan ateşin haklı olduğuna karar verdi. Bu, Kasım 2018'den itibaren Jacksonville Polisi'nin dahil olduğu 14 silahlı saldırıdan biriydi.

Bir başka silahlı çatışma olayında ise yetkililer, Perşembe günü polislerin siyahi Amerikalı Deon Kay'ı vurup öldürdüğü anı gösteren vücut kamera görüntülerini yayınladı.

18 yaşındaki Deon Kay, Metropolitian polis memuru tarafından göğsünden vurulduktan sonra Çarşamba günü hayatını kaybetmişti.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar