BIST9.716,77%-0,05
USD32.4913%-0.23
EURO34,9400%0.25
ALTIN2.432,78%0.40
Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan Giresun'da: Bugün bölgeyi hem karadan, hem de havadan inceleyecek

Giresun’da, sağanak sonucu meydana gelen, 4'ü asker 10 kişinin hayatını kaybettiği, 1'i asker 5 kişinin kaybolduğu, 361 bina ile alt ve üst yapıda ağır hasarın oluştuğu selin izleri silinirken, yapılan çalışmalarla hayat normale dönmeye başladı. Özellikle selin vurduğu Dereli ilçesi, 1 haftada yürütülen aralıksız çalışmalarla eski halini almaya başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sel bölgesinde incelemelerde bulunmak üzere Giresun'a geldi.

Abone OlGoogle News
31 Ağustos 2020 15:12

Giresun'da 22 Ağustos günü akşam saatlerinde etkili olan sağanak nedeniyle sel ve heyelanlar meydana geldi. Özellikle Dereli ilçesinde; dereler taştı, cadde ve sokaklar nehre döndü, park halindeki araçlar sele kapılarak sürüklendi. 19 binanın yıkıldığı, 361 yapının hasar gördüğü kentte, alt ve üst yapı ile elektrik, su ve telefon hatları da zarar gördü. Kentte selin izlerinin silinmesi için başlatılan yoğun çalışma sürüyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sel bölgesinde incelemelerde bulunmak üzere Giresun'a geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün bölgeyi hem karadan, hem de havadan inceleyecek.

Erdoğan, vatandaşlarla bir araya gelip sıkıntıları ve taleplerini dinleyecek. Ayrıca, Giresun’daki her belediye başkanı kendi ilçelerindeki son durumla ilgili hazırladığı raporu Erdoğan’a sunacak. Akşam saatlerinde 2020-2021 su ürünleri av sezonu açılışına katılacak olan Erdoğan, vatandaşlara taze balık dağıtımı yaptıktan sonra da balıkçı gemisi ile denize açılacak.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar