BIST9.645,02%-0,50
USD32.5905%0.21
EURO34,7982%0.45
ALTIN2.420,42%-0.51
Gündem

İYİ Parti Milletvekili Aylin Cesur'dan terbiye sınırlarını aşan sözler! AK Parti'den sert tepki...

İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, partisinin Burdur 2. Olağan Kongresi'ne katıldı. Cesur vurada ahlak sınırlarını aşan ifadeler ile konuştu. Cesur'un skandal olarak tanımlanabilecek ifadelerinin yer aldığı videoyu paylaşan AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş, "İYİ Parti milletvekilinin kullandığı ahlaksız üsluba bakar mısınız? Biz dinlerken utandık, o bu sözleri söylerken utanmamış! Ne diyelim! İlla Edep İlla Edep" ifadelerini kullandı.

Abone OlGoogle News
06 Temmuz 2020 11:02

İYİ Parti Burdur 2. Olağan Kongresi gerçekleşti. Kongreye İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur da katıldı. Cesur, burada yaptığı konuşmada skandal ifadeler kullandı. Cesur, "Attıkları temelleri çekeriz, Salda'nın kumunu tek tek alır, onların uygun yerlerine monte ederiz" dedi. Bu ifadelerin yer aldığı videoyu paylaşan AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş, "İlla edep, illa edep" ifadeleri ile yanıt verdi.

İYİ PARTİLİ VEKİLDEN AHLAK SINIRLARINI AŞAN SÖZLER

Kongrede, İYİ Parti üyelerine seslenen Cesur'un ahlak sınırlarını aşan ifadeler şöyle:

Biz bunu sizlerle yaparız. Biz bunu Koca Ali'lerle yaparız. Orada Şarkikaraağaç ilçe başkanım var, Şarkikaraağaç'ta Cemil ile yaparız. Çavdır'da Müzeyyen hanımla yaparız. Ama biz bunu yaparız. Sizlerle yaparız.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar