BIST9.099,65%0,22
USD32.3718%0.08
EURO34,9473%-0.20
ALTIN2.325,45%0.22
Gündem

Bataklık' kurutuldu! Kırmızı bültenle arananlar yakalandı! Lüks araçlar, dövizler, uyuşturucular...

Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı, Ankara Emniyet Müdürlüğü ve İstanbul Emniyet Müdürlüğü koordinesinde İstanbul'da 64 adrese yönelik operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında aralarında kırmızı bülten ile aranan Nejat D. ve Çetin G. isimli örgüt liderinin de olduğu toplam 38 şüpheli gözaltına alındı. Örgüt mensuplarına ait 20 adet lüks araca ve yüklü miktarda döviz, uyuşturucu ve silaha el konuldu.

Abone OlGoogle News
30 Haziran 2020 15:27

Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı, Ankara Emniyet Müdürlüğü ve İstanbul Emniyet Müdürlüğü koordinesinde 'Örgütlü olarak Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti' ile 'Suçtan Elde Edilen Gelirlerden Kaynaklanan Malvarlığı Değerlerinin Aklanması' suçları kapsamında yapılan çalışmalarda flaş bir gelişme yaşandı.

Edinilen bilgiye göre, İstanbul'da 54 ikamet adresi ve 10 işyerine operasyon düzenlendi. Yapılan operasyonda, aralarında kırmızı bülten ile aranan Nejat D. ve Çetin G. isimli örgüt liderinin de olduğu toplam 38 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

Şahısların ev ve işyerlerinde yapılan aramalarda, gizli bölmelerde çok miktarda dolar, euro, sterlin, altın ile bol miktarda silah, mühimmat ve uyuşturucu madde ele geçirildi.

Ayrıca söz konusu örgüt mensuplarına ait 20 adet lüks araca el konuldu. Konu ile ilgili tahkikatın devam ettiği öğrenildi.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar