BIST8.872,85%1,81
USD34.2763%0.08
EURO37,1779%0.05
ALTIN3.016,18%0.14
Gündem

Wome Prime, Bu Sezon İlk Kez Özel Kış Konsepti ile Misafirlerini Ağırlıyor!

Akdeniz’in gözde tatil beldesi Alanya Avsallar’da Wome Deluxe içerisinde yer alan Wome Prime, doğa ile iç içe, lüks ve konforlu bir kış tatili deneyimi sunmaya hazır. Türkiye'nin en prestijli alkolsüz tatil konseptlerinden biri olan Wome Prime, bu sezon sınırlı sayıda odası ve ayrıcalıklı hizmetleri ile misafirlerini kışın da ağırlayacak.

Abone OlGoogle News
24 Ekim 2024 20:24

Wome Prime Kış Konsepti, huzur ve keyfi bir arada arayanlar için tasarlandı. Isıtmalı kapalı havuz, Türk hamamı, sauna, masaj odaları ve geniş SPA olanaklarıyla kış tatilinizde bedeninizi ve ruhunuzu yenileme fırsatı sunuyor. Prime Restoran’da, Türk ve dünya mutfağının seçkin lezzetlerini tatma şansına sahip olacak, günün her anında lüks ve konforun tadını çıkaracaksınız.

AYRICALIKLI ODALAR VE HİZMETLER

Wome Prime, geniş oda seçenekleri ve kişiye özel hizmet anlayışı ile misafirlerine unutulmaz bir tatil sunuyor. Prime Forest, Prime Sea, Prime Sea Plus ve Prime Süit Sea oda seçenekleri ile, misafirler hem doğa hem de deniz manzarasının keyfini sürerken, odalarındaki lüks konforu deneyimleyebilecekler. Ortopedik yataklar, yastık menüleri, nem seviyesini koruyan tekstil ürünleri gibi detaylar, her misafire özel bir konaklama sunmak için titizlikle düşünülmüş.

EŞSİZ KIŞ DENEYİMİ

Wome Prime’da misafirler, kış aylarında da unutulmaz anılar biriktirecek. SPA hizmetlerinden, Prime Restoran’ın zengin menüsüne kadar her şey, misafirlerin rahatlaması ve keyif alması için tasarlandı. Kış tatilinde de lüksü arayan misafirler, sınırlı sayıda oda ve Prime’ın benzersiz hizmetleri ile unutulmaz bir deneyim yaşayacak.

Lüks, konfor ve huzuru bir arada sunan Wome Prime Kış Konsepti, misafirlerine bu kış da unutulmaz bir tatil deneyimi yaşatmak için kapılarını açıyor. Sınırlı sayıda oda için yerinizi hemen ayırtın ve bu benzersiz kış tatilini kaçırmayın!

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar