BIST8.654,39%-1,58
USD34.2316%-0.01
EURO37,0018%-0.14
ALTIN3.004,23%0.40
Gündem

Milvest ile Afrika’da Büyük Projeler Gerçekleştiriyor

Türk iş dünyasının başarılı temsilcilerinden biri olan Turhan Mildon, 57 yıllık köklü bir geçmişe sahip Miller Holding’in 3. kuşak yöneticisi olarak önemli projelere imza atıyor. 2014 yılında Afrika’ya açılan Mildon, Milvest şirketi ile büyük başarılara imza attı. Özellikle Demokratik Kongo Cumhuriyeti’nde gerçekleştirdiği projelerle, Türkiye’yi uluslararası arenada temsil ediyor.

Abone OlGoogle News
21 Ekim 2024 13:54

Milvest, Afrika’da yatırım yapan Miller Holding’in güçlü bir iştiraki olarak öne çıkıyor. Şirket, bugüne kadar 3 milyar dolarlık bir iş hacmine ulaşarak Batı ve Orta Afrika’daki en büyük Türk inşaat şirketlerinden biri haline geldi.

2023 yılında, Kongo’nun başkenti Kinshasa’da Afrika’nın en büyük finans ve kongre merkezi inşaatını rekor bir sürede tamamlayan Milvest, bölgedeki birçok sektöre öncülük etmeye devam ediyor. Bu projeyle iki ülke arasındaki ticaret hacmini 50 milyon dolardan 300 milyon dolara çıkaran şirket, Türkiye’nin ihracatına da önemli katkılarda bulundu.

Turhan Mildon’un liderliğindeki Milvest, bu başarısıyla sadece Afrika’da değil, dünya çapında dikkatleri üzerine çekiyor.

Yabancı bankalardan sağladığı düşük maliyetli kredilerle ülkeye büyük yatırımlar kazandıran Mildon, inşaat sektöründe sürdürülebilir projeler üretmeye devam ediyor.

Türk iş dünyasının bu başarısı, ülkemizi gururlandırıyor. Turhan Mildon ve Milvest’in yolunun açık olmasını diliyoruz.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar