BIST8.848,15%-0,14
USD34.2332%0.03
EURO37,2857%-0.03
ALTIN2.944,80%0.61
Gündem

“Vatanını En Çok Seven, Vatanına En Çok Katkı Sağlayandır”

İnternasyonal Türkiye İş İnsanları Derneği (İNTİSAD) tarafından düzenlenen Network Buluşmaları, birçok iş insanının katılımıyla Taksim Barcelona Otel’de gerçekleşti.

Abone OlGoogle News
12 Ekim 2024 15:56

Etkinlikte, İNTİSAD Kurucu Başkanı Av. Selahattin Par, “Vatanını en çok seven, vatanına en çok katkı sağlayandır” vurgusunu yaparak, derneğin Türkiye’yi ve Türk iş dünyasını uluslararası platformlarda güçlü bir şekilde temsil etmeyi hedeflediğini belirtti.

Par, dernek üyelerinin şu anda Karadağ’da 200 milyon Euro’luk bir projeyi hayata geçirdiğini, Kıbrıs’ta büyük bir proje için imzaların atıldığını ve Kosova’da teşkilatlanma çalışmalarının başladığını ifade etti. İNTİSAD’ın 17 ülkede aktif teşkilatlanmasını tamamladığını ve Kosova’nın 18. ülke olarak katılacağını duyurdu.

Etkinliğin bir diğer önemli konuşmacısı Ekonomist ve Yazar Hikmet Baydar, güncel ekonomik gelişmeler ve iş dünyasındaki fırsatlar üzerine yaptığı stratejik değerlendirmelerle dikkat çekti.

İNTİSAD olarak, iş dünyasına yönelik düzenlenen bu tür etkinliklerle, iş insanlarının bir araya gelmesi, bilgi ve deneyim paylaşımında bulunması ve geleceğe yönelik iş fırsatlarının değerlendirilmesi hedeflenmektedir. Network Buluşmaları, her ay düzenlenen kahvaltı toplantılarıyla iş dünyasına verimli bir platform sunmaktadır.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar