BIST9.031,64%-0,85
USD34.2495%-0.02
EURO37,6201%0.01
ALTIN2.913,36%-0.28
Gündem

Mehmet Güngördü: Yuh olsun size!

Akit Medya Akdeniz Doğu ve Güneydoğu bölge müdürü Mehmet Güngördü aktarıyor.

Abone OlGoogle News
07 Ekim 2024 18:30

Mehmet Güngördü şu ifadeleri kullandı: "Gururun mekanı, onurun kaynağı, yiğitlerin fabrikası, kadınların emelleri ve çocukların cesareti olan Gazze topraklarında, Siyonist suç makinası terör devleti İsrail ve onun Amerikalı müttefiki bu toprakları kana buladı, insanlığa yer bırakmadı: Çocukları, kadınları, yaşlıları ve gençleri öldürdü, evleri yıkıldı, ağaçları söktü.

Arap aleminin ve Müslümanların Gazze halkını destekleme konusundaki resmi başarısızlığı aşikardır. Bunun ışığında Müslüman halklar; Siyonist ve Amerikan mallarını ve bu işgalci yapının yanında yer alan herkesi, onların mal ve hizmetlerini satın almayı bırakıp seslerini sloganlarını yükselterek boykot etmek zorundayız.

Boykot ise günlük yaşamda yaygın ve gerekli bir olgu haline gelinceye kadar pratik olarak uygulanmalıdır. Bu saldırgan düşmanın takip ettiği veya onun tarafından gizlenen isimler ve ilişikleri, onunla birlikte yok olacaktır,

Şayet boykot ediyorsak,

Eğer destek versek bunların hiç biri olmayacak ve olmazda.

Biz ne kadar destek versek,ne kadar çok tüketirsek İsrail daha fazla saldıracaktır, daha fazla kan akıtacaktır,ve coğrafyamız kan gölüne dönecektir.

Boykot silahı, en zayıf inancı ve direniş için gereken minimum direnci temsil ediyor olsa da aynı zamanda etkili ve önemli bir silahtır. Amerika; Amerikan parasını, Amerikan silahlarını ve Amerikan vetosunu kullanarak, Siyonist varlığın yapısını yanlış bir şekilde desteklemektedir. Paramızı düşmanımıza destek için kullanıp daha çok katlam yaptıracaktır, sonuçta kendi paramızla daha çok katliam yapacaktır. 

İsraili çökertmenin tek yolu ekonomisini çökertmektir.

İsrail malını almanın haram olduğuna açıkça söylüyorum, "Çünkü onların malını almak onlara güç vermektir. İsraili çökertmenin tek yolu bugün onun ekonomisini çökertmektir. Güçlü ülkeler ekonomileri sayesinde savaşabiliyorlar. Bizler eğer İsrail, Amerika ve işbirlikçilerinin çökmesini, yok olmasını istiyorsak onların bütün mallarını evimizden, ailemizden, çocuklarımızdan; Giyimi, gıdası, temizlik maddeleri olsun her türlü malını boykot etmemiz lazım.

Peki biz ne yapıyoruz?

Gazze'de 1 yıldan beri dünyanın gözleri önünde çoluk çocuk, kadın erkek, genç yaşlı demeden onbinlerce masum müslüman katledilirken, elin gavuru dediğimiz toplumlar ülkelerinde onbinlerce insanla her hafta gösteri düzenlerken Avrupada israil mağazaları,  firmaları, ürünleri boykot nedeniyle tek tek kapatılırken, Rize’nin Merkez Çarşı Mahallesi’nde bulunan bir AVM’de düzenlenen  Burger King açılışına koşa koşa gitmişler.

Kim mi gitmiş?

AVM’de düzenlenen açılışa, İyidere Belediye Başkanı Saffet Mete, Muradiye Belediye Başkanı Musa Süreyya Balcı, Salarha Belediye Başkanı Hasan Kara, Rize Ticaret İl Müdürü Osman Köseoğlu katılmış.  AK Parti İl Genel Meclisi Başkanı Ali İmran Büyük ise açılışa çelenk göndermiş.

Birde yetmemiş gibi Artvin Çoruh Üniversitesi'nde Sanat Tasarım Fakültesi Öğretim Görevlisi Dr. Kemal Sağlam,  olayı protesto etmek için Yaklaşık 10 kişilik bir grubun saldırısına uğramış.

Ya sizde hiç  utanma yok mu?

Sizde Allah korkusu  yok mu?

Sizde vicdan yok mu?

Sizde merhamet yok mu?

Sizde vicdan merhamet olsaydı oraya koşa koşa gitmezdiniz.

Sizde biraz şuur olsayda o katil destekçisi Burger King’in önünden geçmezdiniz.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, her fırsatta terör tevleti İsraili lanetlerken,her fırsatta terör İsrail mallarına boykot çağrısında bulunurken,sesimizle, duamızla, insani yardımlarımızla Gazze’nin ve Filistinli kardeşlerimizin yanındayız derken,bunlarda koşa koşa gidip Filistinli kardeşlerimize kurşun olarak sıkılan bütçesi İsraille giden Burger King’in açılışına gittiler.

Varsa sizde biraz vicdan merhamet istifa edersiniz."

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar