BIST9.635,57%-0,66
USD34.0524%37.5852
EURO37,5827%44.5827
ALTIN2.747,21%0.13
Gündem

İsrailli katil bakan Katz'dan yeni skandal paylaşım! Photoshoplu fotoğrafla Erdoğan'ı hedef aldı

İsrail Dışişleri Bakanı Katz'ın, sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan hadsiz paylaşımlarına devam ediyor. Katz bu sefer de Hamas'ın yeni siyasî büro şefi Yahya Sinvar'ın fotoğrafını İsmail Haniye'nin yerine montajlandığı fotoğrafla birleştirdi. Paylaşıma Türk kullanıcılardan tepki yağdı.

Abone OlGoogle News
10 Ağustos 2024 16:13

Sık sık Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan İsrail Dışişleri Bakanı Katz, bu kez de Erdoğan ve Hamas lideri Yahya Sinvar'ı photoshopla yan yana getirdi. İki ismi bir araya gelmiş gibi paylaşan Katz, skandal sözler sarf etti.

Gazze'de katliam yapan İsrail, zulme devam ederken bir yandan da İsrailli bakanlar ise skandal açıklamalarıyla gündemden düşmüyor. Sık sık Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan İsrail Dışişleri Bakanı Katz, yine tepki çeken bir paylaşım yaptı.

KATZ, YİNE ERDOĞAN'I HEDEF ALDI

Katz, Erdoğan'ı photoshopla Hamas’ın yeni Siyasi Büro Başkanı Yahya Sinvar’la yan yana getirip o görsel X'te yayınladı. Paylaşımına ise “Erdoğan’ın yeni arkadaşı, Hamas'ın lideri, toplu katliamcı Yahya Sinvar. Türk milleti sizden utanıyor!” dedi.

 

İMAMOĞLU'NDAN MEDET UMMUŞTU

Türkiye'yi içeride karıştırmak isteyen Katz daha önce de Erdoğan'ı hedef aldığı bir paylaşımda İstanbul büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş ve CHP’yi etiketleyerek “Her şey çok güzel olacak” demişti.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar